Veckans vara, ljusslingor v45 2017 hos pålyset.se

Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Ljusslingor ger ljuspunkter som du vill

En ljusslinga blir små ljuspunkter i natten som lyser som små pickar som slingrar sig i och runt det du väljer att dekorera. Vi har valt svart kabel på de flesta av ljusslingorna, då kablarna blir osynliga så snart det blivit mörkt. 

{row}{productcol:821492}{9col}

40 ljuspunkter med varmvitt ljus

Med 40 ljus får du 4 meter ljus att ringla runt det du vill lysa upp. Du har en anslutningskabel på 10 meter som gör att du når långt bort från ditt närmaste vägguttag. Komplettera gärna med en klockströmbrytare så att du låter ljuset vara tänt när det blir som tjusigast och när mörkret gör sitt inträde så blir det ljus i det du väljer att dekorera. {/9col}{/row}

{row}{productcol:823776}{9col}

80 ljus ger dig 8 meter ljuspunkter

Dubbelt så mycket ljus med 8 meter i stället för 4 meter. Det ger dig friheten att slingra och lösa med ljuspunkter så att det lyser tätare eller längre. Du väljer vad som passar bäst. Testa gärna lite olika och se hur det blir bäst resultat i mörkret. {/9col}{/row}

{row}{productcol:821639}{9col}

Pynta med färger och 8 meter ljus 

Om du vill sätta lite färg i tillvaron och skapa små färgade ljuspunkter tycker vi att denna ljusslinga passar bra för många syften. Du får färgerna blå, grön gul och röd. Skapar trevliga effekter i granen, balkonglådan, längs ett räcke eller en stolpe.{/9col}{/row}

{row}{productcol:823806}{9col}

Ljus med batterier även på våra längre slingor 

Här har du en möjlighet att driva våra ljusslingor från Star Trading och modellerna Serie LED att drivas på batteri. Fungerar på ljusslingor upp till 160 ljus och ger dig en möjlighet att styra ljuset med en timerfunktion. Ansluts till slingan i slutet av kabeln i stället för transformatorn. Använd D-batterier. {/9col}{/row}