Veckans vara, värmeprodukter v2 2018 hos pålyset.se

Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Värme i fokus

För att hålla värmen inomhus har vi fått hem några smarta nyheter och klassiker som följt med oss under en lång tid. Vi har så klart många olika artiklar i vårt sortiment för värme, men här är några saker vi velat lyfta fram lite extra. 

{row}{productcol:824073}{9col}

Konvektorelement med timer 750-2000W

Snabb värme får du med detta element som är utrustad med fläkt som sprider värmen i hela rummet. Ställbar effekt från 750W upp till 2000W. Du kan välja om du använder fläkten eller inte. Timerfunktion så att elementet stänger av sig själv efter en viss tid.  {/9col}{/row}

{row}{productcol:824124}{9col}

Oljefyllt element 1500W på hjul

Med detta element får du en värme som långsamt och på ett behagligt sätt sprider sig över rummet. Med sina sju lameller får du bra fart på luften som gör att den sprids jämnt i rummet. Elementet har en termostat så att du kan hitta en inställning där du får en önskad temperatur i rummet.  {/9col}{/row}

{row}{productcol:821422}{9col}

Gasolkamin miniflame 1600W

Har du en stuga, förgård till husvagnen eller uthus som du snabbt vill ha värme i är en gasolvärmare en populär modell som många av våra kunder valt att köpa. Man kan fästa en gasolflaska P5 på baksidan av kaminen. Man behöver dock köpa till ett regulatorkit för att kunna koppla in en gasolflaska till gasolkaminen. Finns även ett väggmonteringskit. {/9col}{/row}

{row}{productcol:823830}{9col}

Kaminfläkt 4-bladig

Sunwind kan det här med värme och detta är en nyhet för säsongen. Du ställer fläkten ovanpå din kamin eller vedspis och den börjar när kaminen uppnått en temperatur på 50 grader att sprida värme genom att fläkten snurrar. Fläkten drivs helt och hållet av värmen från kaminen. Finns även några andra modeller för mindre och större luftflöde.  {/9col}{/row}