Öppettider för butiken pålyset.se i Boden under julhelgen 2018

Vill du ta chansen att upptäcka vår butik under den mörka årstiden, välkommen in och besök oss någon lördag eller mellandag i jul. Kanske hittar du något du inte visste att du behövde?

Öppettider för butiken i Boden i jul är:

  • Lördag 22 december 11-14
  • Torsdag-fredag 27-28 december 10-18
  • Lördag 29 december 11-14
  • Onsdag-fredag 2-4 januari 10-18
  • Lördag 5 januari 11-14

Under vintern ser man tydligt att vår butik lyser upp ordentligt i mörkret. Om du bara sett den från utsidan, välkommen in och gör ett besök hos oss. Vi är en riktigt välsorterad elaffär där du hittar många av de saker du kanske inte trodde gick att köpa i Boden. Bortsett från det du hittar inne i butiken har vi ett spännande lager med alla möjliga elprylar och belysningstillbehör som du kan köpa över disk.

Du hittar ett utbud av intressanta juldekorationer hos oss från våra välkända varumärken. Här finns både nyheter för året och sådant som funnits med några år.

I årets julskyltning har vi valt att visa och lyfta fram en del av vårt sortiment med gaming-tillbehör och hushållsapparater så som brödrostar, smörgåsgrillar och liknande apparater som drivs med elström. 

I vår datortillbehörshylla hittar du ett urval av t.ex. tangentbord, datormöss med få till flera knappar, headsets, datorväskor, rengöringsmedel för bildskärmar och tangentbord, mikrofoner, actionkamera och en hel del mer. På nätverksavdelningen hittar du allt du behöver till hemmanätverket.