Behöver hemmakontoret en skrivbordslampa?

Vi har fått in ett gäng snygga och praktiska skrivbordslampor från vår leverantör Oriva och här har man tänkt igenom både design och funktionalitet.

Singapore har många tekniska funktioner, man kan reglera både ljusfärg och styrka samt ladda saker trådlöst som har stöd för det genom att lägga det du vill ladda på bordslampans bas, t.ex telefonen eller hörlurarna.

Lissabon kan man vrida och vända och få bra vinkel på ljuset, finns i två färger och har bra drag i ljuset, 675 lm och en bred spridningsvinkel på 120° Den har en mer futuristisk design och är rolig att titta på med sina mjuka former. Lissabon är naturligtvis dimbar.

Tokyo är lika snygg på sidobordet som på skrivbordet eller i läshörnan, slimmad, stilren och elegant. Tokyo är dimbar och strömbrytaren sitter på lamphuvudet för en enklare åtkomst och har en färgåtergivning på Ra 91

Madrid är med sin form en rolig och intressant skrivbordslampa, modern och livfull. Den är dimbar och finns i svart eller vitt med detaljer i krom. Den här lampan sticker ut lite mer och pryder sin plats på hemmakontoret.

Vi hoppas att du ska hitta någon som faller dig i smaken och hitta rätt ljus för ditt hemmakontor eller arbetsyta. Ljus är viktigare än man tror när man jobbar hemifrån eller pysslar. Rätt ljus kan göra all skillnad i världen när man ska läsa eller lösa korsord. Ett vitare ljus kan göra kontraster bättre när man läser eller pysslar.
Färgåtergivningen spelar också in om man målar mycket, ju högre Ra-tal desto bättre färgåtergivnig får man.