Upplysande bloggen

I vår blogg kan du läsa om de produkter vi säljer och hitta lite fakta och information kring övriga områden som rör belysning. 


image

Livet pålyset

Här kan du läsa om vårt arbete bakom kulisserna på jobbet. Här skriver vi om lite sådant som händer på butiken, på nätet eller när vi känner för att dela med oss av något till kunder och besökare. Texterna skrivs av oss som jobbar i butiken.

image

Nyheter

Nyheter kring vår butik och nätbutik eller sådant vi vill berätta om för er kunder och besökare. Vi har börjat lägga upp veckans annons i papperstidningarna även på nätet så att ni som vill veta vad som är aktuellt just nu eller för dig som vill veta lite mer om vad som finns bortom annonsen. Du hittar vår butik på Kungsgatan 26K, mitt emot Björken, i Boden. 

image

Produktnyheter

Här hittar du en notering från oss när vi köpt in något som vi är lite extra stolta över. Läs en lite mer utförlig beskrivning om varför vi köpt in just dessa produkter.

image

Fakta

Under faktasektionen skriver vi texter kring sådant som kan vara bra att veta och tekniken och användningen av belysningsprodukter. 

image

Arkivet

Vi har lagt alla våra tidigare texter i bloggarkivet då vi med hjälp av programvaran i den nya nätbutiken kommer kunna jobba mer med att koppla samman innehåll med produkterna vi säljer. Därför kan det hända att texterna ser lite konstiga ut under en period tills vi hunnit snygga till dem.