access_time 2018-03-05 label nyheter
Aktuella prylar att ha på sportlovet

Aktuella prylar att ha på sportlovet

Sportlovstiderna har kommit med resor till fjällen, skidbacken eller vad du nu väljer att hitta på med familjen eller vännerna. Vi på Pålyset vill gärna hjälpa till att underlätta din sportlovsvecka med föremål som kan vara bra att ha.


Pannlampa Ansmann Future LED 3xAAA
335:-

På kvällen kan det vara svårt att både se och synas i skidbackarna. Skotrar som åker runt och andra skidåkare kan lätt missa dig i mörkret. Därför kan det vara bra att ha något på dig så att du både syns men också ser för att undvika olyckor. Pålyset rekommenderar därför pannlampan Ansmann Future LED som drivs av 3 stycken AAA- batterier. Den är skön och smidig att bära på huvudet med ett justerbart band. Med en kraftig diod och Ansmanns linsteknik får du en bred och lång 200-meters ljusstråle. Pannlampan kan ställas in i två lägen, 100% och 30% ljusstyrka med upp till 6 timmars ljus i det starkaste läget och 15 timmars ljus i det svagare. 

Skotork Emerio med varmluft för fyra skor 350W
419:-

Snön som ingår i denna årstid kan vara härlig men också besvärlig. Den hamnar lätt i skorna och smälter vilket resulterar i blöta skor som inte torkar snabbt. Därför kan vår skotork, Emerio med varmluft för 2 par skor med 350W göra dina och din familjs skor torra på nolltid.  Med en maxtid på 120 minuter eller ett on läge där den stängs av när du själv bestämmer,  kan du själv välja hur lång tid du vill att dina skor, handskar eller skidskor ska torka.

Text: Sofia Lundgren

Dela