access_time 2020-08-02 label produktnyheter
Årets solcellsbelysning 2020

Årets solcellsbelysning 2020

I år ser vi en starkt teknikutveckling som kommit till den belysning som drivs av solenergin som fångas in på dagen och som ger ljus på kvällen. Här finner man nu den så kallade LED-filamenttekniken med många små dioder i ett pärlband samt tekniken med väldigt små och energisnåla dioder. Håll tillgodo med utbudet!

Välkommen till årets säsong av socellsdriven belysning! Året har verkligen innehållit många utmaningar och inget har varit sig likt, men utvecklingen av produkter som laddas av solen om dagen och sedan ger trivsamt ljus på kvällen när mörkret faller, så har det hänt en hel del för sortimentet i år. 

Serien FELIX från STAR TRADING

I år har vi köpt hem serien Felix från Star Trading. Det är en serie LED-filamentlampor med solenergiteknik där man får rätt mycket ljus till en låg strömförbrukning. Vi har valt att välja nästan alla årets pollare med denna teknik för optimal brinntid. Här hittar du pollare och vägglampan i den serien.

 Fille och Filip från STAR TRADING

Andra produkter från samma tillverkare som använder LED-filamentteknik är Fille och Filip. Här hittar du två av de modeller som vi valt ut.

 För dig som vill ha mycket ljus

Även om inte solen skulle vilja titta fram varje dag kan det ändå vara trevligt att ha ljus från solenergi. Då har vi dessa två modeller från Sunwind som klarar av att leverera ljus i upp till tre dagar även om det är molnigt och ont om sol. Den ena monterar man på väggen och den andra är en 110 cm hög lampa på metallsockel.

Årets lampor att ha på bordet

Man kan inte ha en höst utan att ha något att ha på bordet på altanen eller balkongen. Här har vi valt ut några nyheter och klassiker som följt med flera år. 

Upplysning med strålkastare

Nu när man kan få rätt mycket ljus även med solenergiprodukter så har vi två alternativ även för strålkastare till uppfarten som laddas av solen. 

Det finns mer

Du hittar hela vårt sortiment i kategorin för solenergiprodukter

Dela