access_time 2018-04-27 label livet-palyset
Nu har vi bott in oss i vår nya butik på Kungsgatan 26 - pålyset.se

Nu har vi bott in oss i vår nya butik på Kungsgatan 26 - pålyset.se

Nu har vi bott in oss ganska bra i de nya lokalerna och alla produkter har hittat sina platser i butiken eller på lagret och även personalen hittar grejorna. Vi har nästan inte behövt flytta om någonting. Armaturväggen fylls på hela tiden med vägglampor och plafonder, kristallkronor, taklampor och fönsterpendlar delar plats i skyltfönstren med gasolkaminer, värmefläktar och ljusslingor.

Belysningsmässan fortsätter leverera

Belysningsmässan levererar fortfarande små presenter och förra veckan dök det upp nya ljuskällor från Unison som är så snygga och ger ett väldigt fint sken utan att blända. Serien som heter UNI-K och består av dimbara LED-ljuskällor med både E27 och E14 sockel. Dom har samma varma behagliga sken som en traditionell glödlampa och kommer att tillverkas i flera olika former. Just nu finns dom att beställa i stor glob och navigationslampor med E27-sockel och kronljus med E14-sockel och är väldigt snygga

UNI-K navigationslampa 3,5W 110lm 2000K dimbar E27
119:-
UNI-K kronljus 2,3W 70lm 2000K dimbar E14
99:-
UNI-K Stor glob G100 3,5W 110lm 2000K dimbar E27
140:-

Vi blev väldigt förtjusta i dessa eftersom att man kan ha en stor glob som dekoration i taklampan o utan att bli bländad från sidorna. Tidigare har det varit utmanande att kombinera stora dekorativa glober med bländfria ljuskällor. Just dessa har vi testat i butiken innan vi beställde in fler för att se om vi tyckte om dom och dom motsvarade mer än väl våra förväntningar. Extra roligt är att dom har tillverkat även stora glober med E14 sockel något som har saknats i vår sortiment, dessa är på ingång och anländer till butiken inom en snar framtid.

Vårsolen vädrar stugan åt dig

MIniVent solcellsdriven ventilator svart
995:-
Minivent vit med separat solpanel
1095:-

Våren har anlänt på de flesta ställena i Sverige och här uppe i norr betyder det att utelivet börjar komma igång på allvar och stugor som varit stängda under vintern ska öppnas igen och då behövs det en massa nya saker. Det börjar bli dags att fundera på hur man ska utrusta stugorna. Vi tycker att Minivent från Sunwind är en aldelens utmärkt liten pryl som de flesta behöver. Den är en solcellsdriven ventilator som som ger en mycket god underhållsventilation. Fläkten drivs direkt av solenergi och är enkel att installera. Den reducerar risken för fuktig och dålig luft och är helautomatisk. Den levereras med två fläktblad så du kan välja om du vill suga in luft eller trycka ut luft. Den finns i två utföranden med integrerad solpanel eller en fristående panel med 5 meter kabel om man vill montera den en bit ifrån ventilatorn. Den monteras med fördel på den väggen där du har mest sol för bästa effekt.
Dela