access_time 2016-08-09 label nyheter
Butiken flyttar under augusti månad 2016

Butiken flyttar under augusti månad 2016

I augusti 2016 börjar vi vår flytt till den nya lokalen direkt efter semestern. Att flytta en verksamhet innebär alltid moment av lite extra spänning och därför kan det hända att leveranser kan ta någon dag extra under slutet av augusti när vi har grejor både i den gamla och nya lokalen. Fördelen är att vi bara flyttar några hundra meter in till gågatan och gallerian Enter. 


Det här med att flytta låter alltid bättre när man berättar hur fint och stort allt kommer att bli. Man glömmer lätt bort det rent praktiska där allt ska flytta från en punkt till en annan och gärna gå att återfinna på det nya stället också.

Vi håller nu för fullt på med att montera ner från den lilla butiken och flytta till den betydligt större butiken. Vi försöker givetvis göra det så smidigt som möjligt, men eftersom det är svårt att vara på flera platser samtidigt kommer vi allt eftersom tiden närmar sig öppningen på nya stället inte kunna ha ett komplett sortiment i den gamla butiken. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Den närmaste tiden gäller därför följande för er som besöker oss rent fysiskt:

  • Vi öppnar i den nya butiken i Enter galleria längs gågatan från den 1:a september. 
  • Träffa oss på Skördefest och miljödagar i Boden den 26-28:e augusti på plats 199 i hörnet framför lekparken. 
  • Om öppet-skylten är tänd är du självklart välkommen in även om det är lite stökigt, det vi säljer mest av flyttar vi sist. 

Vi ser fram emot en mycket spännande höst i vår nya lokal!Dela