access_time 2018-10-10 label livet-palyset
pålyset på besök i Sundsvall på e-handelsdagen

pålyset på besök i Sundsvall på e-handelsdagen

Att jobba med e-handel är att jobba inom ett område som alltid är i rörelse där det enda sättet att hänga med är att aldrig sitta still. Bland alla möjliga arrangemang där man får en möjlighet att träffa andra e-handlare, leverantörer och inspiratörer ville vi gärna åka ner till Sundvall i år för att vara deltagare på årets e-handelsdagen som arrangeras av Kodmyran. De firade även 10 år, vilket vi såklart ville vara med och hjälpa dem att fira. 


Vi firade Kodmyran 10 år

På Södra berget i Sundsvall, högt upp med utsikt över staden samlades vi först på tisdagen tillsammans med Kodmyran och andra kunder för att fira att de fyller 10 år. De har en av de smidigaste e-handelslösningarna som finns för både e-handlare och kunder och vi använder deras lösning i en av våra andra e-handelsprojekt. De har genom att själva vara e-handlare skapat programvara och med detta knutit till sig en skara riktigt trevliga samarbetspartners, underleverantörer, kunder och inspiratörer till sig och det var väldigt givande att få träffa alla och man kom därifrån full av en massa idéer (och lite tårta). 

E-handelsdagen 2018

I år var agendan med talare helt otroligt spännande med ämnen som berör alla som arbetar med e-handel om dagarna. Det extra fina med e-handelsdagen i Sundsvall är att det inte är en envägskommunikation där talaren talar ut till publiken, men har i stället en stor möjlighet att som publik interagera med talaren och ställa frågor och diskussionerna var många och mycket intressanta. Dagen arrangeras av Kodmyran, ALMI och samarbetspartners och den var ett mycket lyckat arrangemang som vi garanterat kommer besöka även nästa gång det arrangeras. I år var vi ungefär 200 deltagare. 

Dela