access_time 2019-01-28 label nyheter
För kallt för att skicka vaxljus från Boden

För kallt för att skicka vaxljus från Boden

Kylan håller ännu i sig i Norrbotten och på morgonen var det ännu -29 grader kallt i centrala Boden. Då vaxljusen har ett lager vax på sig för att se verklighetstrogna ut, gillar dessa inte kyla och vi kan därför inte skicka några vaxljus via Internet innan kylan lagt sig. 


Vi är nu inne på tredje veckan med rejält med minusgrader i Boden så att till och med Fredriks polarhund Mac tycker att det är kallt, så han har bestämt sig för att jobba i butiken i stället för att sitta ute i sin hundgård i snön. Han är ett populärt inslag hos kunderna när man granskar allt som händer i butiken bakom ett galler vid kassan. 

Om våra vaxljus

Antikljus LED batteridrivet 25 cm 2-pack vit
95:-
LED-blockljus Wave 12cm
59:-
LED blockljus Drip 10cm
65:-

Många av våra batteridrivna ljus ser väldigt realistiska ut. Det gör också att de blir känsliga för kyla när de har ett överdrag av vax på utsidan för att få rätt karaktär på ytan. Vax krymper i kyla, vilket gör att vi inte har möjlighet att skicka vaxljus i temperaturer under -15C då dessa riskerar att spricka. 

Om du beställer vaxljus av oss och dessa behöver skickas kommer vi såklart att reservera dessa så att du får dem, men vi kan inte skicka dem innan den starka kylan släpper. 

Vi skickar e-post till alla som beställer för att informera om att leveransen dröjer tills vi får varmare väder i Norrbotten.

Dela