access_time 2018-07-23 label produktnyheter
Kommande fläktleveranser sommaren 2018 hos pålyset.se

Kommande fläktleveranser sommaren 2018 hos pålyset.se

Som de flesta andra som säljer elprylar, eller även annat, så har väl ingen undgått att det sålts fyra gånger så många fläktar i år som något annat år, vilket gjort att alla lager i Sverige bland de stora leverantörerna blivit som bortblåsta. Man jagar nu i kamp mot klockan efter nya produkter som går att finna i Europa, och vi ligger på våra leverantörer och hejar på dem i sin jakt. Idag fick vi napp och det kommer in en sändning till Sverige den 30:e juli som vi får tag i ett parti med golvfläktar och några bordsfläktar. 


Fläktar från Tristar

Det vi lyckats få tag på är två modeller från märket Tristar. Dessa kännetecknas av en rätt robust design och konstruktion, något stadigare än de andra modeller vi normalt sett säljer. Vi är särskilt glada över att ha funnit golvfläktar som vi haft slut hos oss sedan flera veckor tillbaka. 

Vi räknar med att dessa finns i butiken den 3:e augusti. Om du vill boka en, ring då gärna på telefon 0921-360 350 mellan klockan 10 och 18 på vardagar. 

Golvfläkt 40 cm i diameter

Golvfläkt Tristar 40cm 45W med tre hastigheter
475:-

Denna fläkt har en rejäl bottenplatta som gör att fläkten står stadigt trots att du kör den på den högsta av de tre hastigheterna. Med en bred vinkel på sitt svängande läge får du cirkulation på luften i hela rummet med denna golvfläkt.

Bordsfläkt 23 cm i diameter

Bordsfläkt Tristar 23cm med två hastigheter
295:-

Bordsfläktarna är alltid populära och vi fick tag på ett något mindre antal av dessa. Denna modell från Tristar har två hastigheter. 
Dela