access_time 2017-04-25 label nyheter

Kvällsöppet hos pålyset.se torsdag den 27 april 2017 klockan 18-21

Ungefär en gång i månaden håller stans butiker kvällsöppet för att ge alla som önskar möjlighet att upptäcka stadens butiker i lugn och ro när både arbete och middagsmat är avklarade. Varje gång finns det aktiviteter på stan, särskilt i gallerian ENTER där vi håller till på övre plan. Denna torsdag erbjuder vi alla som blir medlemmar i vår kundklubb en liten present. Välkommen!


Att handla på stan på kvällen är en trevlig upplevelse enligt både handlare och besökare. Man är på gott humör och får gå på stan för att upptäcka butiker som man kanske annars inte har möjlighet att besöka. Vi är givetvis med på det hela och håller öppet hela torsdagen ända från klockan 10 på morgonen till 21 på kvällen. 

Se vår video

Ulrika och Fredrik presenterar här en anledning till att besöka oss i butiken just nu på torsdag. Vi vill gärna visa er bland annat vårt nya sortiment med gör-det-självverktyg från Tolsen som hjälper dig lyckas fixa i hemmet. Du hittar de vanligaste verktygen som bör ingå i varje verktygslåda och givetvis också två olika storlekar på verktygslådor att förvara dina nyinköpta verktyg i. 

Produkterna från filmen

Alla verktyg hittar du i kategorin Verktyg under Hem och fritid. Här är annars ett urval på de verktyg som syns i filmen i ordningen de används.

Tolsen Snickarhammare
135:-
Måttband, 5 m
59:-
Tolsen polygrip, 250 mm
159:-
Verktygsväska liten 325mm bred
129:-

Kundklubben "Jag är ofta pålyset.se"

Vår kundklubb funkar kanske inte riktigt som andra kundklubbar. Det finns inget tvång att köpa något för att du är medlem i vår kundklubb. Vi ger dig möjlighet att få ta del av nyheter före alla andra och att delta på kundaktiviteter som vi arrangerar bara för våra kunder. Här kan man uppnå de olika nivåerna beroende på den kunskap om våra produkter man skaffat sig. Medlemskapet är gratis och man kommer få ett SMS eller mail högst en par gånger i månaden när vi har något vi vill berätta. 


Dela