access_time 2017-10-24 label livet-palyset

Enter galleria firar 8 år 26 oktober, det firar pålyset.se med discolampor

Sedan 2009 har Boden haft en galleria som heter Enter mitt i centrum längs gågatan. Här bor vi också med elbutiken pålyset.se som har ett brett och varierat utbud på det man förväntar sig hos en välsorterad elaffär. Vi firar såklart att Enter fyller 8 år genom att spela bra musik i butiken och köra våra discolampor så att den kund som vill kan ta ett danssteg eller två. 


Filmen på youtube

Vi tycker att det är viktigt att uppmärksamma att stans galleria fyller år och det löser vi såklart genom att ladda upp med discolampor. I filmen ser ni Fredrik, Ulrika och Pontus som hälsar er välkomna till kvällsöppet den 26 oktober 2017 mellan klockan 10 och 21.

Idag tycker Fredrik att man såklart måste visa sina discolampor när de lyser. Det löser Ulrika enkelt och lätt med en fjärrkontroll från Nexa.

Pontus som ska jobba med produktbeskrivningar gör kanske något annat framför datorn och hör inte så noga vad Ulrika säger och även den uppmärksamheten ser Ulrika till att lösa med fjärrkontrollen.

Kolla in filmen och kom gärna in i butiken för att träffa oss på torsdag. För er som besöker oss på nätet kommer vi lägga ut ett attraktivt erbjudande.

Välkommen!

Dela