access_time 2016-10-25 label nyheter

Kvällsöppet i butiken torsdag 27 oktober 2016 klockan 18-21

Några gånger varje år håller butikerna i Boden öppet fram till klockan 21 på kvällen så att alla har möjlighet att gå på stan i lugn och ro. Givetvis hänger vi med och jobbar lite extra länge på torsdag så att alla som har möjighet får chansen att besöka oss då.


Även om vi erbjuder ganska bra öppettider i vanliga fall med 10-18 på vardagar och 10-16 på lördagar så finns det ju alltid dem som inte har möjlighet att hinna gå på stan efter jobbet. Det tycker vi handlare i Boden att det finns en bra lösning på, vi håller kvällsöppet ända fram till klockan 21 några torsdagar varje år. 

Du kommer kunna få den hjälp du behöver då hela personalen jobbar på kvällen. Om du behöver vänta en stund bjuder vi på kakor och något att dricka till.

Just idag hade tjejerna ledigt och Nisse och Fredrik har jobbat med att förbereda inför torsdagen.

Nu när hösten börjar gå mot vinter har vi plockat undan solenergin och det som hör sommaren till för att ge plats för det som lyser upp i höstmörkret. Några ljusstakar har vi plockat fram också då julen sakta närmar sig och att den som vill få tag i just rätt modell ska ha mycket att välja på innan alla andra köper sina ljusstakar. 

Handla på sunwind.se och hämta hos oss

Vi har när vi fått så mycket mer butiksyta börjat ta hem fler produkter från Sunwind för fritid och värme. Du kan handla från hela deras sortiment hos oss där vi alltid har den senaste katalogen. Det går även bra att beställa själv på sunwind.se och hämta ut i vår butik.


Dela