Livet pålyset

Här kan du läsa om vårt arbete bakom kulisserna på jobbet. Här skriver vi om lite sådant som händer på butiken, på nätet eller när vi känner för att dela med oss av något till kunder och besökare. Texterna skrivs av oss som jobbar i butiken.

image

Vad gör vi innan butiken öppnar klockan 10?

I vår butik är vi väldigt noga med vilka produkter vi köper in och säljer till våra kunder. Därför är det extra noga att vi som jobbar här har riktigt bra koll på alla våra prylar och hur de funkar ihop. Så här såg det ut en morgon när det var dags att öppna och kunderna stod och väntade utanför...

image

Film där vi testar några nya produkter inför våren

Här är en film från hur det kan vara en helt vanlig dag pålyset.se när Fredrik har bestämt sig för att testa några nya lampor men där resten inte riktigt har samma tanke. Kolla in filmen och se vad som händer. 

image

Välj rätt ljus i köket

Att välja rätt ljuskälla till sitt kök är inte så lätt som man kan tro, det perfekta ljuset existerar om än det kan kännas hopplöst ibland.

image

Ofrivilligt test av nödbelysning och pannlampor

Häromdagen fick vi i butiken chans att prova vår nödbelysning, diverse ficklampor, pannlampor, campinglampor och alla våra sensor/batteridrivna ljus och slingor. Lite ofrivilligt dock pga ett stort och en timme långt strömavbrott i Bodens kommun.