Livet pålyset

Här kan du läsa om vårt arbete bakom kulisserna på jobbet. Här skriver vi om lite sådant som händer på butiken, på nätet eller när vi känner för att dela med oss av något till kunder och besökare. Texterna skrivs av oss som jobbar i butiken.

image

Nordiska designlampor vi hittat på belysningsmässan 2018

Februari är en trevlig månad, för då får man åka på belysningsmässan och beställa en massa saker som de närmaste veckorna och månaderna kommer att anlända till butiken som små trevliga överraskningar. Nu har allt fler av de saker vi beställt börjat anlända och fokus har varit Nordisk design.

image

Kvällsöppet 26 oktober 2017 med discotema

Sedan 2009 har Boden haft en galleria som heter Enter mitt i centrum längs gågatan. Här bor vi också med elbutiken pålyset.se som har ett brett och varierat utbud på det man förväntar sig hos en välsorterad elaffär. Vi firar såklart att Enter fyller 8 år genom att spela bra musik i butiken och köra våra discolampor så att den kund som vill kan ta ett danssteg eller två. 

image

Rapport från elmässan 2017

Det är oktober och mörkret sprider sig över landet. Det tycker vi som jobbar pålyset varje dag är bra, för då får vi en chans att visa upp våra lysande artiklar som vi jagat reda på för att sälja i butiken. Det är också i oktober som vi besöker elmässan för att träffa våra leverantörer och tillverkare och låta oss inspireras för att hitta ännu fler produkter. 

image

Upptäck våra väskor hos pålyset.se

Som ni säkert redan vet så har vi ju en massa saker som inte har med ljuskällor och belysning att göra i pålysetbutiken. Vi har några riktigt fina väskor och ryggsäckar för att frakta både laptops, plattor, lunchlådor och andra bra att ha saker som man kan behöva under dagen.

image

Vad gör vi innan butiken öppnar klockan 10?

I vår butik är vi väldigt noga med vilka produkter vi köper in och säljer till våra kunder. Därför är det extra noga att vi som jobbar här har riktigt bra koll på alla våra prylar och hur de funkar ihop. Så här såg det ut en morgon när det var dags att öppna och kunderna stod och väntade utanför...

image

Film där vi testar några nya produkter inför våren

Här är en film från hur det kan vara en helt vanlig dag pålyset.se när Fredrik har bestämt sig för att testa några nya lampor men där resten inte riktigt har samma tanke. Kolla in filmen och se vad som händer. 

image

Välj rätt ljus i köket

Att välja rätt ljuskälla till sitt kök är inte så lätt som man kan tro, det perfekta ljuset existerar om än det kan kännas hopplöst ibland.

image

Ofrivilligt test av nödbelysning och pannlampor

Häromdagen fick vi i butiken chans att prova vår nödbelysning, diverse ficklampor, pannlampor, campinglampor och alla våra sensor/batteridrivna ljus och slingor. Lite ofrivilligt dock pga ett stort och en timme långt strömavbrott i Bodens kommun.