access_time 2016-02-04 label arkiv
Träffa oss på Skördemarknaden i Boden 28-30 augusti

Träffa oss på Skördemarknaden i Boden 28-30 augusti

Möt oss på Skördemarknad och Miljödagar i Boden den 28-30 augusti på vår vanliga plats med nummer 199. I år har vi tagit med oss ett väl utvalt sortiment med populära LED-lampor som passar i alla hem men också valt ut några speciella nyheter.

Ta chansen att lära känna världens just nu mest energieffektiva LED-lampa som med sin unika design tar ljuskällan till nästa nivå. Vi kommer att visa upp dessa snygga lampor och visa på att det nu går att ersätta över 100W glödljus med en LED-lampa. Vi visar en modell som går att dimma fast du inte har en dimmer. 

Vi kommer prata om LED-lampor och hur man kan spara både miljön och slantarna i plånboken. Vi kommer beröra frågan kring flimmer och LED-lampor. Kom och fråga oss om allt du någonsin undrat om LED-lampor och vi ska göra ett försök att svara.

Har du en underlig ljuskälla du aldrig tidigare hört talas om som vi ska leta fram, eller vill lämna in en armatur för reparation går det givetvis också bra att göra hos oss i tältet. Testa vårt kunnande. Det är sådant vi tycker är riktigt kul.

Du kommer kunna testa några av de mest populära produkterna för att lysa upp i köket eller vardagsrummet med infälld belysning. Passa på att fråga oss.

Givetvis tar vi med oss uppladdningsbara värmeljus, de naturtrogna vaxljusen från Endless Candles, solenergidriven belysning, ficklampor och mycket mer.

Välkommen att besöka oss vid vårt tält på plats 199! Platsen står i hörnet mot lekparken i närheten av Norrigården. För dig som besökt oss tidigare är det samma plats som vi har varje år.

Så här ser vår arbetsplats ut den kommande helgen när vi ställde upp tältet idag. Butiken håller vi stängd men vi har valt ut ett gäng riktigt trevliga lampor och andra kul klimatsmarta produkter att visa upp och berätta om. Ni träffar oss här under Skördefestens öppettider:

  • Fredag 10-17
  • Lördag 10-17
  • Söndag 10-16

Man kan betala med Kort (VISA, Mastercard), Swish eller kontanter. Vi föredrar givetvis de miljövänliga elektroniska alternativen. 

Uppdatering från fredagen

Fredagen var nog något av det blötaste vi varit med om när det föll mer än 30mm regn på några timmar och hela området förvandlades till ett översvämmat lerigt kaos. Det gick inte ens att ta några bilder för att visa hur blött det var. Vi hoppas på finvänder på lördagen och söndagen nu. Vi har med oss 79 olika produkter och hoppas att du som besöker oss hittar något intressant!

 

 

 
Dela