access_time 2018-03-29 label livet-palyset

Nordiska designlampor vi hittat på belysningsmässan 2018 hos pålyset.se

Februari är en trevlig månad, för då får man åka på belysningsmässan och beställa en massa saker som de närmaste veckorna och månaderna kommer att anlända till butiken som små trevliga överraskningar. Nu har allt fler av de saker vi beställt börjat anlända och fokus har varit Nordisk design.


Kolla in filmen där vi presenterar några av nyheterna från belysningsmässan. Som vanligt när vi gör film kanske inte alla som ska vara med i filmen riktigt är redo för just den uppgiften. 

Ulrika börjar med att hälsa alla välkomna till vår nya butik på Kungsgatan 26K i Boden där man hittar allt du kan köpa på Internet i vår butik. Vi trivs redan väldigt bra här och de kunder som besöker oss verkar också gilla butiken. Den är lite kompakt, men det är just så det ska vara i en välsorterad affär som har mer än man kan tänka sig.

Produkter från filmen

Vår nya medlhjäpare, Barrel. Snygg steampunkstil designad i Finland hos Design by Grönlund. Vi träffade på denna bordslampa redan förra året men tog inte mod till oss att beställa honom då, men i år finns han med oss och har blivit en riktig blickfångare i skyltfönstret. 

Vägglampan Barrel som ingår i samma serie som bordslampan.

Vägglampan Life från Markslöjd designad av Sofia Wistam. Vägglampan är designad för att se ut som ett hjärtslag för att varje sekund räknas. 

Dimmern som Fredrik testar som gör att du kan ljusreglera LED-lampor 4-60W från Star Trading tyckte vi var jättebra. Den beställde vi så snart Fredrik fått testa den i montern. 

Den batteridrivna bordslampan med steglös reglering av ljuset tycker vi också förtjänar lite uppmärksamhet. Från Halo Design i Danmark. Laddas med USB.

Dela