Nyhetsbloggen från pålyset.se

Nyheter kring vår butik och nätbutik eller sådant vi vill berätta om för er kunder och besökare. Vi har börjat lägga upp veckans annons i papperstidningarna även på nätet så att ni som vill veta vad som är aktuellt just nu eller för dig som vill veta lite mer om vad som finns bortom annonsen. Du hittar vår butik på Enter galleria i Boden. 

image

Veckans vara v18-05 Information om flytten och fönsterlampor

Vi flyttar butiken i februari 2018 och kommer då flytta till Kungsgatan 26K, mitt emot Björken. Därför håller butiken stängd 10-20:e februari och vi öppnar igen den 21:a. Nätbutiken är öppen hela tiden.

image

Vi ger bort intäkter från påsförsäjning i butiken till välgörenhet

Som ett led i tankarna kring en bättre mijö och att minska nedskräpningen i naturen har vi försökt att minska ner på antalet påsar som vi ger bort i butiken. Vi har ersatt plastpåsarna med papperspåsar av nedbrytningsbart material. För att göra situationen ännu bättre har vi sedan den 1:a december börjat skänka alla intäkter från försäljningen av påsar till välgörenhet som går till ungdomar som behöver det. 

image

Veckans vara v18-02 Värmeprodukter till hem och stuga

I Boden har vi ofta kallt i januari och februari. Därför har vi laddat upp lite extra med sådant som ger dig värme i hemmet eller stugan. Kolla in några utvalda produkter här.

image

Öppettider kring jul och nyår 2017

När det är jul- och nyårshelg passar vi på att ta lite ledigt när det är många dagar där det inte går att skicka några paket. Vi har öppet alla vardagar och lördagar. Här kan du läsa mer om öppettiderna i detalj för varje dag.

image

Veckans vara v17-50, aerofryer, kvarn och adapter

När det närmar sig jul ska du såklart göra matlagningen enklare och det gör du med våra bekväma salt- och pepparkvarnar för kryddningen och en Aerofryer för att fixa pommes frites med den rätta känslan. Du kan också skruva ihop prylar med denna tjusiga hylsnyckelsats eller se till att använda USB-A och USB-microB-prylar till din telefon eller dator med USB-C. 

image

Veckans vara v17-47, julstjärnor och Black Friday

I varje hem ska det finnas några julstjärnor när man kommit in i december och passerat första advent. Kolla gärna in våra pappersstjärnor som fungerar utmärkt med LED-lampor som inte blir varma. 

image

Veckans vara v17-46, ljusstakar

Advent närmar sig och såklart måste en elaffär med ett stort belysningssortiment erbjuda ett urval ljusstakar. Titta gärna vad vi har att erbjuda.

image

Veckans vara v17-45, ljusslingor

I mörkret har du med ljusslingor möjlighet att dekorera med små ljuspunkter. Du kan dekorera träd, blomlådor med ljung, pelare, räcken eller andra föremål du vill ge ett uttryck i mörkret. Välj mellan enfärgat ljus eller flerfärgat ljus. 

image

Veckans vara v17-44, gravljus

Till helgen är det alla helgons dag och då tycker vi att man ska tänka på dem som lämnat oss och låta ljusen lysa vid minnesplatser. Här har vi valt ut några produkter omsorgsfullt för att de ska tåla kyla och vädrets makter. I annonsen presenterar vi två modeller och här finns några fler att välja bland. 

image

Veckans vara v17-43, discolampor

På torsdag den 26 oktober firar vi Enter Galleria 8 år i Boden. För att göra detta möjligt tycker vi att man ska testa att dansa till ljuset av våra discolampor. Vi har redan hunnit testa dem på ett disco för barn på mellanstadiet, där vår discokula ordnade med färgsprakande effekter på dansgolvet. 

image

Veckans vara v17-42, partyslingor

Det är oktober och allt känns bara mörkt när man kommit hem från jobbet. Vi tycker inte att man ska behöva ha det mörkt nu innan snön kommit och därför finns ett utbud av olika partyslingor som kan skapa ljuspunkter i trädgården, ute på altanen eller inomhus. Välj bland några snygga modeller och se till att ljuset gör ditt hem lite trevligare. 

image

Veckans vara v17-41, uppvärmande produkter

Nu när de flesta börjat byta till LED-lampor och hösten gör sig påmind med frost på bilrutorna och ett behov av att klä sig lite varmare. Då påminner vi om att vi har en hel del som kan hålla dig varm i höst i vårt sortiment av värmeprodukter. Välj mellan sådant som värmer dig med elektricitet, gas eller som sprider värmen från en kamin.

image

Veckans vara v17-40, flingor eller kristall

Det är definitivt höst nu och vi har packat upp nyheter från Malmbergs i butiken. Vi gillar det vi fått hem och vill gärna att ni också får en chans att upptäcka dessa nyheter. Den ena är en ganska stor snöboll och den andra är en kristallampa som är delvis dold under en tjusig lampskärm. 

image

Vi ställer ut på Skördefesten i Boden 2017 den 25-27 augusti

Varje år försöker vi vara med på denna traditionella skördefest i Boden där man kan handla lokalt producerade varor och sådant som är lite extra smart för miljön. Vi ställer ut med en massa energibesparande produkter och sådant du hittar i vår butik i Boden och på nätet. 

image

Kvällsöppet i butiken i Boden 27 april 2017

Ungefär en gång i månaden håller stans butiker kvällsöppet för att ge alla som önskar möjlighet att upptäcka stadens butiker i lugn och ro när både arbete och middagsmat är avklarade. Varje gång finns det aktiviteter på stan, särskilt i gallerian ENTER där vi håller till på övre plan. Denna torsdag erbjuder vi alla som blir medlemmar i vår kundklubb en liten present. Välkommen!

image

Kvällsöppet i butiken 30 mars 18-21

På torsdag den 30 mars 2017 är det dags för årets första kvällsöppet. Kolla på filmen och ta reda på hur du kan göra ett klipp och samtidigt få Jocke och Rebecka att le när de tar betalt.

image

Etta på trustpilot i kategorin belysning 17-03

Konkurrensen om att ha bästa kundservice är hård på trustpilot och förstaplatsen är åtrovärd och bygger på att medvetet på ett bra sätt ta hand om sina kunder. Positionerna brukar växla mellan några olika företag och just nu var det vår tur att stå överst på prispallen över företagen inom kategorin belysning med mest nöjda kunder. 

image

Kvällsöppet torsdag 27 oktober 18-21

Några gånger varje år håller butikerna i Boden öppet fram till klockan 21 på kvällen så att alla har möjlighet att gå på stan i lugn och ro. Givetvis hänger vi med och jobbar lite extra länge på torsdag så att alla som har möjighet får chansen att besöka oss då.

image

Det är vi som är pålyset.se

Den första september 2016 öppnade vi porten till vår uppdaterade butikslokal i Boden. Efter att ha levt i skuggan några år var det dags att träda fram i ljuset och bli en mer naturlig del av handeln i centrum. Nu kan man besöka oss alla vardagar mellan 10 och 18 samt på lördagar mellan 10 och 16.

image

Butiken flyttar i augusti

I augusti 2016 börjar vi vår flytt till den nya lokalen direkt efter semestern. Att flytta en verksamhet innebär alltid moment av lite extra spänning och därför kan det hända att leveranser kan ta någon dag extra under slutet av augusti när vi har grejor både i den gamla och nya lokalen. Fördelen är att vi bara flyttar några hundra meter in till gågatan och gallerian Enter. 

image

Öppet norgedagen i Boden 21 juli 2016 klockan 10-16

Varje år arrangeras det en speciell dag här i Boden för att visa vår tacksamhet till våra gäster från Norge. Det hela börjar med ett karnevaltåg från campingen in till stadens centrum. Här ser vi butiker till att ha extra god service till våra gäster från grannlandet, men givetvis är alla välkomna att besöka oss den dagen. Vi håller öppet klockan 10 till 18 den 21 juli 2016. 

image

Vi flyttar till Enter Galleria i Boden hösten 2016

Den första september slår vi upp portarna för butiken i den nya lokalen i Enter Galleria i hjärtat av Boden. Vi lämnar då vår lilla butik några hundra meter från centrum för en stor och luftig lokal på övre plan i gallerian längs gågatan. Med en ännu mer central lokal där vi får lite svängrum kommer vi hålla samma öppettider som övriga butiker i stan.