Nyheter

Nyheter kring vår butik och nätbutik eller sådant vi vill berätta om för er kunder och besökare. 

image

Kvällsöppet i butiken 30 mars 18-21

På torsdag den 30 mars 2017 är det dags för årets första kvällsöppet. Kolla på filmen och ta reda på hur du kan göra ett klipp och samtidigt få Jocke och Rebecka att le när de tar betalt.

image

Etta på trustpilot i kategorin belysning 17-03

Konkurrensen om att ha bästa kundservice är hård på trustpilot och förstaplatsen är åtrovärd och bygger på att medvetet på ett bra sätt ta hand om sina kunder. Positionerna brukar växla mellan några olika företag och just nu var det vår tur att stå överst på prispallen över företagen inom kategorin belysning med mest nöjda kunder. 

image

Kvällsöppet torsdag 27 oktober 18-21

Några gånger varje år håller butikerna i Boden öppet fram till klockan 21 på kvällen så att alla har möjlighet att gå på stan i lugn och ro. Givetvis hänger vi med och jobbar lite extra länge på torsdag så att alla som har möjighet får chansen att besöka oss då.

image

Det är vi som är pålyset.se

Den första september 2016 öppnade vi porten till vår uppdaterade butikslokal i Boden. Efter att ha levt i skuggan några år var det dags att träda fram i ljuset och bli en mer naturlig del av handeln i centrum. Nu kan man besöka oss alla vardagar mellan 10 och 18 samt på lördagar mellan 10 och 16.

image

Butiken flyttar i augusti

I augusti 2016 börjar vi vår flytt till den nya lokalen direkt efter semestern. Att flytta en verksamhet innebär alltid moment av lite extra spänning och därför kan det hända att leveranser kan ta någon dag extra under slutet av augusti när vi har grejor både i den gamla och nya lokalen. Fördelen är att vi bara flyttar några hundra meter in till gågatan och gallerian Enter. 

image

Öppet norgedagen i Boden 21 juli 2016 klockan 10-16

Varje år arrangeras det en speciell dag här i Boden för att visa vår tacksamhet till våra gäster från Norge. Det hela börjar med ett karnevaltåg från campingen in till stadens centrum. Här ser vi butiker till att ha extra god service till våra gäster från grannlandet, men givetvis är alla välkomna att besöka oss den dagen. Vi håller öppet klockan 10 till 18 den 21 juli 2016. 

image

Vi flyttar till Enter Galleria i Boden hösten 2016

Den första september slår vi upp portarna för butiken i den nya lokalen i Enter Galleria i hjärtat av Boden. Vi lämnar då vår lilla butik några hundra meter från centrum för en stor och luftig lokal på övre plan i gallerian längs gågatan. Med en ännu mer central lokal där vi får lite svängrum kommer vi hålla samma öppettider som övriga butiker i stan.