access_time 2019-04-13 label nyheter
Nytt i utställningen i butiken i Boden

Nytt i utställningen i butiken i Boden

Vi laddar upp inför våren med produkter från Sunwind som passar till fritidshus, husvagn, husbil och uteliv. Vi fyller på i butiken med sådant som du gärna vill kunna klämma och känna på för att göra ditt köp tryggare. Fråga oss gärna om produkterna, vi kan det vi säljer.


I år har vi bestämt oss för att göra köp av de lite större och dyrare produkterna tryggare genom att du kan se dem i butiken. Vi är kanske lite trångbodda, men kommer göra plats för att ditt köp av produkter till fritidshuset, husbilen eller husvagnen.

Förbränningstoaletten Eldorado från Sunwind

I år kan du komma och titta på förbränningstoaletten Eldorado från Sunwind. Det är en toalett som bara kräver elanslutning (230V) och en ventilation för att göra det här med toalett i fritidshuset till något bekvämt, hygieniskt och enkelt. Vi har broshyrer du kan hämta i butiken. 

Det du behöver köpa till toaletten för att börja använda den är ett ventilationspaket.

Gasolprodukter till stugan

Vi har än så länge fått hem den gasolspis som vi säljer flest av varje år. Det är en modell som är 50 cm bred och 60 cm djup med ugn. Efter påsk får vi även hem ett kylskåp med kontrollerna i toppen.


Dela