access_time 2016-07-20 label nyheter
Butiken öppen Norgedagen 10-18

Butiken öppen Norgedagen 10-18

Varje år arrangeras det en speciell dag här i Boden för att visa vår tacksamhet till våra gäster från Norge. Det hela börjar med ett karnevaltåg från campingen in till stadens centrum. Här ser vi butiker till att ha extra god service till våra gäster från grannlandet, men givetvis är alla välkomna att besöka oss den dagen. Vi håller öppet klockan 10 till 18 den 21 juli 2016. 


Fram till i år har vi haft möjligheten att stänga för semester. Det är sista året som vi får den möjligheten, då vi nästa år kommer ha flyttat in butiken i Enter Galleria där vi kommer följa övriga butikers öppettider. 

2016 är alltså det år när vi öppnar upp butiken en dag och välkomnar alla som tålmodigt väntat på att kunna handla en ljuskälla, en fläkt, skarvkabel, mobiltelefonladdare eller något till stugan som drivs av solenergi. 

Vi håller öppet klockan 10.00 till 18.00. 

Kommer du från vårt grannland Norge har du på campingen fått en tryckt hundralapp som ger dig 100kr i rabatt om du handlar för 300 kr eller mer. Hundralappen gäller i vår butik och ett antal andra som också väljer att vara extra glada över våra gäster. 

Välkommen!


Dela