access_time 2016-07-11 label nyheter
pålyset.se flyttar till större butikslokal i Enter Galleria i Boden

pålyset.se flyttar till större butikslokal i Enter Galleria i Boden

Den första september slår vi upp portarna för butiken i den nya lokalen i Enter Galleria i hjärtat av Boden. Vi lämnar då vår lilla butik några hundra meter från centrum för en stor och luftig lokal på övre plan i gallerian längs gågatan. Med en ännu mer central lokal där vi får lite svängrum kommer vi hålla samma öppettider som övriga butiker i stan.


På bilden: Fredrik Gustavsson och Nils-Erik Johansson.

Vi har länge varit trångbodda i vår lilla butik på Kungsgatan och detta ger oss mycket mer plats för ett bredare och djupare sortiment säger Fredrik Gustavsson, VD för Jolix AB som äger och driver butiken pålyset.se. Man har haft svårt att hitta oss trots att det bara är tre minuters promenad från gågatan. Sedan ombyggnationerna som skapade ett tryggare centrum leddes också biltrafiken bort från oss och kunderna har haft svårt att parkera i anslutning till butiken. Det har gjort att många inte hittat oss. Vi tror att det vi har att erbjuda är något nästan alla har behov av om de bara känner till oss. Vi kliver nu ut från skuggan till att bli en spridare av ljus och kunskap kring det vi säljer mitt i centrum.

På nätet sedan 2011

Butiken pålyset.se har funnits på nätet sedan 2011 och öppnade fysisk butik 2014. Nu är det alltså dags att skala upp lite och ta hem större delar av det våra leverantörer har att erbjuda. Vi har länge velat ha plats för att ta in armaturer, utöka sortimenet kring solenergi, vidareutveckla eltillbehören och även bredda med dator- och mobiltillbehör som är något våra kunder ofta frågar efter.

Något av det viktigaste för oss har varit att hela tiden vara experter på det vi säljer och att personalen ska ha en god kunskap och hög grad av service. Det kommer vi fortsätta med och skola in den nya personalen i företagskulturen. 

För våra kunder på nätet innebär detta att vi utökar personalstyrkan och därmed hoppas kunna ge en ännu bättre kundservice som även kommer innefatta att vi har kundtjänsten öppet på lördagar mellan 12 och 16.

Utökade öppettider

Nya öppettider från den första september blir:

  • Måndag-fredag 10-18
  • Lördagar 10-16
  • Söndagar stängt till en början.

För våra företagskunder kommer den utökade personalstyrkan innebära bättre möjligheter till ännu snabbare leveranser. Vi levererar till företagskunder i Boden med vår egen budbil, något som uppskattas mycket av dem som testat våra tjänster. Genom att bli mer synliga kommer vi kanske till och med marknadsföra denna del av verksamheten. 

Om Jolix AB

Butiken pålyset.se ägs och drivs av IT-konsultföretaget Jolix AB. Jolix har sin konsultverksamhet i samma lokaler som butiken. IT-konsultverksamhetens fokus är lösningar för multikanalhandel vilket innefattar e-handel, IT-system i butik, produktinformation. Vi hjälper också till att göra datamigreringar när företag byter IT-system. 

Kontaktinformation

Fredrik Gustavsson, VD,

Telefon: 070-353 88 73

E-post: fredrik punkt gustavsson at jolix punkt se


Dela