access_time 2018-09-09 label livet-palyset
Skördemarknad och miljödagar 2018

Skördemarknad och miljödagar 2018

År nr 7 på skördemarknad och miljödagar är avklarade och som vanligt är det mycket bra arrangerat och väldigt trevligt att vara med på. Här får vi chansen att träffa våra fantastiska kunder och visa upp produkter från butiken, både nyheter och sånt som vi haft ett tag men som förtjänar lite extra uppmärksamhet.


Inget arbete utan färskt kaffe

Så här om helgen var det dags att åter ställa upp Pålyset-tältet, fredagen var lite regnig men det gör inte så mycket då vi hade med oss kaffebryggaren från Sunwind som fungerar på gasolplatta så vi kunde inmundiga den dagliga dosen koffein och hålla oss varma i höstrusket. 

Kaffebryggaren som fungerar på alla värmekällor

Batteridrivna ljus sålde bäst i mulet väder

Våra batteridrivna ljus visade sig från sin bättre sida i och spred ljus i eftermiddagsmörkret som regnet förde med sig. Riktigt roligt att kunna visa upp några av våra nyheter som tex Glow, en hängande batteridriven dekoration i formen av en navigationslampa. Lite nytt på solcellsidan hade vi också med oss, allt från spotlights till trädgården och söta slingor.

Batteridriven hängande dekoration Glow svart
75:-
Ljusslinga solenergi 20 små vita bollar
195:-
Spotlight 2-pack solenergi 15lm 15cm hög
189:-

Vackert väder på lördagen


Glada helgarbetare Ulrika och Fredrik som tycker det är roligt att arbeta i den mobila butiken. 


Lördagen och söndagen bjöd på sol och då fick vi tillfälle att visa den vikbara portabla solpanelen på 11W som man kan ladda sin telefon, surfplatta, GPS, kamera eller något annat trevligt med USB-kontakt. Den har två USB-utgångar och en praktisk meshficka med dragkedja på baksidan som man kan lägga sin telefon i medan den laddar. Praktiskt för den som vill hänga upp panelen på tex ryggsäcken, tältet eller väggen. Den är liten och smidig väger endast 556 gram och är bara 19x 27x 0,3 cm när den är i hopvikt.

Campinglampan från Sunwind är alltid en given succé både att äga och ge bort som present, den borde finnas i varje hem eftersom de har flera möjligheter till uppladdning, solcell, vev, 12V, 230V och batteri.

Vill man ha ett lite mysigare ljus än en campinglampa så har vi flera fina batteridrivna ljus, en favorit i butiken är värmeljusen med timer som har en flämtande låga och ser verklighetstrogen ut, den passar utmärkt i ljuslyktor av olika slag där man normalt sett har värmeljus.

Sunwind portabel solpanel mini med USB 11W
795:-
Sunwind lykta solcellsdriven med USB-laddning
495:-
Värmeljus 2-pack med timer och flämtande låga
49:-

En lyckad helg som inleder hösten


Nu är det bara att återvända till butiken igen


Nu väntar vi på våra höstnyheter, det landar nya fönster- och taklampor i butiken från både Markslöjd och Oriva och vi ser med spänning fram emot att få hänga upp nytt i butiken. Välkommen in i nätbutiken eller på Kungsgatan 26K i Boden
Dela