access_time 2016-03-09 label arkiv
Små fönsterlampor från Eklunds Metall

Små fönsterlampor från Eklunds Metall

I jakten på smart belysning och armaturer som passar bra för de möjligheter man får med led lampor har vi fastnat för produkterna från Eklunds Metall. De passar utmärkt med de moderna LED lampor som vi säljer i butiken.
Ett företag med lång erfarenhet

Eklunds Metall är ett företag som tillverkat armaturer i många år och jag kan nog lova att alla känner igen någon eller några av deras klassiska produkter. Det vi tycker så mycket om med Eklunds metall, förrutom bara deras fina armatuer då, är att man har tillverkningen i Sverige.

Vi börjar med tre modeller på fönsterlampor och en modell på taklampa som vi hoppas ni kommer gilla. Fönsterlamporna finns i tre färger; vit, chiliröd och svart.

Vit fönsterlampa passar bra med varmt ljus

Den vita lampan passar mycket bra i alla rum då vitt åter ligger i tiden. I denna lampa kan man gärna välja en av våra varmare LED-lampor, t.ex. någon av modellerna på 2100K från Decoline.

Dessa lampor är tillverkade i metall och tulpanbladen går att böja lite för att skapa en personlig lampa där du själv väljer hur mycket ljus som ska spridas från sidorna.

Pris: 139kr

Röd fönsterlampa passar bra med vitt ljus

Den chiliröda färgen går att återfinna i nästan alla produkter hos Eklunds Metall. Den passar precis överallt och här kan man välja hur den ska uppträda genom att välja ett varmt ljus på samma sätt som till den vita på 2100K, ett gulare ljus på 2700K eller det enligt mig så vackra ljuset på 3000K.

Det är en fördel om man väljer en led lampa som är rundstrålande för att ljuset ska spridas även ut genom kronbladen i tulpanen.

Pris: 139kr

 

Svart passar med allt

Den svarta färgen på lampor är lite spännande, då svart ju egentligen är mörkrets färg. Experimentera gärna här med lika olika färg på ljuset. Personligen gillar jag att använda den svarta modellen tillsammans med lite vitare och kraftigare ljus och här skulle jag välja den lilla klotlampan från Verbatim på 200 lumen eller päronlampan från LEDsystem om man bara vill ha ett svagt ljus.

Pris: 139kr

Dela