access_time 2018-05-22 label livet-palyset
Sommarkitch med pålyset.se

Sommarkitch med pålyset.se

Nu är sommaren på väg och den ljuva tiden av skolavslutningar, semestrar och sommarfester är i full gång. Vi har breddat vårt sortiment och tagit in en massa användbara sommarprylar.

Allt från solcellslampor, fläktar och en massa nya ljusslingor som kommer att passa perfekt för alla sommarpartyn. I butiken har vi fullt upp med att försöka testa alla prylar och nästan allt vill man köpa med sig hem.


Vi har tagit in ett par riktigt somriga och härliga partyslingor med både kaktusar och flamingos. Dom hängdes snabbt upp i butiken och beundrades. Lite annorlunda men här tycker vi att man kan kosta på sig lite sommarkitch med färg, kaktusar, frukt och flamingos. Dessa är dessutom som grädde på moset batteridrivna så man kan hänga upp dom nästan var som helst eller lägga dom på bordet som en del av dukningen.
Vill man ha slingor som går på nätström så finns det en del pärlor i sortimentet även där som ger riktig partystämning och kan användas både ute och inne.

Fruity ljusslinga, batteridriven 10L
99:-
Batteridriven ljusslinga Dew Drop Tube
59:-
Batteridriven Ljusslinga Flamingo
99:-


Till underhållningen så har vi tagit hem olika storlekar av powerbanks som kan driva allt från våra fina högtalare från Champion, svalka dig med en USB-fläkt och ladda din telefon så du kan spela musik vid grillen. En powerbank är ungefär som ett batteri eller en liten superladdare som du kan få ström ifrån. Dom är perfekta små laddstationer för telefoner USB-fläktar och annat smått och gott när du befinner dig någonstans där du inte har tillgång till nätström. Du kan ladda din telefon med solenergi om du använder en powerbank från Logilink som laddas av en solpanel, häng fast den på väskan eller ryggsäcken under vandringsturen. Självklart så kan använda den till andra prylar som kan laddas vi USB. När det gäller övriga solcellsprodukter så har vi fina dekorativa ljuslyktor, slingor, gångljus och campinglyktor. Tube en av slingorna som är superfin att använda t.ex i blomlådor eller stenpartier.

DELTACO PRIME Power bank, 4000mAh, 5V 2,1A, 2xUSB Typ A hona, aluminium, guld
249:-
LogiLink solcells-powerbank 5000mAh 2x1A
395:-
Tube solcellsslinga, 7,5m, transparent
229:-


Fläktar behövs ju också i sommarvärmen, vi har hittat en bordsfläkt från AEG som heter Casablanca, den för tankarna till Ingrid Bergman och Humphrey Bogarts storfilm med samma namn. Den är stor, kromad och i retrostuk och bara ett måste i varje hem. När man ser den kan man höra viskningarna och ekon av röster och musik -Play it Sam, play As time goes by..
Retrostuk har också klockfläkten från Gelia också, den finns i två färger vitt eller svart med kromade detaljer. Vill man ha en modernare fläkt så finns allt från tornfläktar, bordfläktar och högre fläktar på stativ. Vi vill ju att alla våra kunder ska hitta just sin favorit och hitta svalka.

EPZI USB-fläkt i bordsmodell i rött
149:-
AEG bordsfläkt Casablanca
725:-
Kalluftsfläkt 8" svart 200mm 2 hastigheter Klockmodell
399:-


Välkommen in i butiken/nätbutiken för att titta närmare på alla våra sommarprodukter
Dela