access_time 2018-09-29 label nyheter
Måndag-onsdag den 1-3:e oktober har vi stängt i butiken

Måndag-onsdag den 1-3:e oktober har vi stängt i butiken

När man jobbar med e-handel är det viktigt att bli ännu bättre på det man gör. Därför behöver vi utbilda oss och lära oss bli ännu bättre med vår nätbutik och vara väl insatta i vad som händer. Därför håller vi butiken stängd måndag-onsdag den 1-3:e oktober 2018 och öppnar igen torsdag den 4:e. Det innebär att order som kommer till oss från söndag klockan 13.00 och onsdag så skickar vi det på torsdag.  Om ni missat det, så har vi nu också öppet på lördagar 11-14.


Nu när vi passar på att lära oss mer om e-handel tycker vi att ni kanske vill lära er mer om vårt sortiment. Därför finns här några exempel på fyra utvalda produkter som vi tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet som vi passade på att skylta med i butiken under helgens arbete. För att så många som möjligt ska få sina paket har vi ordnat så att vi packar paketen på söndag den 30:e september och ser till att de blir upphämtade på måndag.

Butiken hittar du på Kungsgatan 26K i Boden och vi har öppet i vanliga fall på måndag-fredag 10-18 och lördag 11-14. 

Vi fyller på bland fönsterlampor

Vi har valt att börja köpa in fönsterlampor och taklampor från både AH Belysning och Oriva. Det har gett oss ett gäng nya produkter som skapar möjligheter till variation och valmöjlighet. De blev direkt populära och vi kommer beställa ännu fler modeller och köpa hem fler av dem vi redan valt ut då de sålt slut eller vi bara har några kvar i lager. Något som alltid är popuplärt är små fönsterlampor.

Oriva fönsterlampa kristall G9 11cm hög
260:-
Liten kristallampa från Oriva

Här är en av de nya favoriterna. En liten kristallampa från Oriva som man väljer valfri ljuskälla med sockeln G9 till. Lampan är bara 11 cm hög och 10 cm i diameter. Den har en anslutningskabel till takuttag och en kabel som är 1,1 meter lång.

Markslöjd Cora fönsterlampa kristall 1-ljus krom G9
495:-
Liten kristallampa från Markslöjd

Här har vi också en populär kristallampa som är liten och har en diameter på 10 cm. Man använder även här en ljuskälla för sockeln G9. Anslutningskabeln är en lampkabel på 3,5 meter som man ansluter till ett vanligt vägguttag.

Populära vägglampor

Grönlund vägglampa Channel vit
975:-
Vägglampa från Finland

Vi gillar nordisk design och vid vårt senaste besök vid belysningsmässan passade vi på att köpa hem några modeller vi blev särskilt förtjusta i. Här är en vägglampa från Design by Grönlund med inbyggd ljuskälla på 5W och ett ljusflöde på 320 lumen, vilket gör den perfekt att använda både som vägglampa och som läslampa vid sängen. 

Markslöjd Ciro vägglampa flex dimbar vit
495:-
Vägglampa med böjbar arm och dimmer

Vägglampan Ciro har funnit med oss en tid och nu när det finns flera alternativ på passande LED-ljuskälla i den har den vunnit ny populäritet bland våra kunder och vi gillar att sälja den då. Du får en vägglampa med ljuset precis där du vill ha det och i den styrka du önskar. 


Kristall från Malmbergs

Malmbergs taklampa 3-ljus metall och glas 40cm
1559:-

Här är en armatur i form av en taklampa som man monterar direkt mot taket och ansluter till elström direkt mot plint. Använd tre ljuskällor för lampsockeln E14 och gärna i en vitare färg. Vi använder i vårt skyltexemplar tre stycken LED-lampor av formen litet klot med ett ljusflöde på 250 lumen och färgen 4000K.

Äntligen en perkolator för 6 koppar

Champion perkolator 6 koppar ECO
625:-

Efter lång väntan har vi till slut fått hem den nya perkolatorn från svenska Champion som har en högsta kapacitet på 6 koppar kaffe. Det är en behändig och väldesignad perkolator med ECO-funktion som automatiskt stänger av efter 30 minuter för att spara energi och att inte riskera att perkolatorn står och blir överhettad.

Välkommen in på torsdag

Här var alltså några av de produkter vi tycker att det kan vara trevligt att upptäcka tills vi är tillbaka och öppnar butiken som vanligt igen på torsdag. Då börjar de första grejorna inför julen att anlända trots att vi ännu kämpar för att packa upp de leveranser med främst ljuskällor som kommit de senaste dagarna för att vi ska ha välfyllda lager av de mest populära produkterna när mörkret sluter sig om oss om kvällarna runt om i landet.Dela