access_time 2021-01-30 label produktnyheter
Tre steg som löser dina ljusutmaningar

Tre steg som löser dina ljusutmaningar

Ibland när man köper fina kökslampor så kanske det inte riktigt blev som man tänkt sig när ljuskällorna kommer på plats, den fina kökslampan i glas eller gles rotting är plötsligt helt omöjlig att använda och få ett bra ljus i.

bland när man köper fina kökslampor så kanske det inte riktigt blev som man tänkt sig när ljuskällorna kommer på plats, den fina kökslampan i glas eller gles rotting är plötsligt helt omöjlig att använda och få ett bra ljus i. 

Den armaturen som var så fantastiskt snygg i butiken eller på bild med den fina stora globen går inte att använda på ett vettigt sätt och det blev inte alls som du tänkt dig
Ljuskällan blir för svag och gul för att man ska kunna läsa eller pyssla eller för starkt och vitt för en mysig middag, eller så bländar den på ett otäckt sätt och missnöjet infinner sig.

Opalfärgad lampa med 3-stegsdimmer

Lösningen finns i Unison 3-stegs klickdimmer som är en stor glob med E27-sockel som är opallfärgad och har ett mycket fint varmvitt sken. Här kan du med ett enkelt knapptryck på ström brytaren hitta rätt ljussken. 
Den har tre lägen och man kan välja att den ska lysa som en 60W, 40W eller 10W lampa med några enkla av och på. Ljuskällan har minnesfunktion och kommer att starta i samma läge som man stängde av den i. Den stora globen är behaglig för ögonen tack vare att den är opalfärgad vilket gör att man inte upplever att den bländar på samma sätt som en klar eller frostad ljuskälla.

Den opalfärgade 3-stegs klickdimmern finns även i andra modeller och socklar som lilla klotet, kronljus och normalform om man vill ha något annat än en stor glob.

Vill man inte ha en klickdimmer så finns det opalfärgade ljuskällor som är snälla för ögonen i olika styrkor, här kan man tänka att en kökslampa vill man gärna ha mellan ca 400 lumen till 800 lumen om man har en ljuskälla. Sitter det flera ljuskällor i armaturen så går man ner i styrka till 150-250 lumen beroende på armaturen.

Veckans vara

Veckans vara är fina fönsterlampor i form av en blomma, den kallas Tulpan och är i svart metall med svart kabel på 1,5 meter som avslutas med en ojordad lamppropp. 

Batteridrivna värmeljus är något som går att använda nästan året om och vi har två favoriter i butiken, köp en av varje och bestäm vilken som blir din favorit. Batterier till värmeljusen finns i 6-pack så passa på att komplettera.

Dela