access_time 2017-10-10 label livet-palyset
Upptäck våra väskor hos pålyset.se

Upptäck våra väskor hos pålyset.se

Som ni säkert redan vet så har vi ju en massa saker som inte har med ljuskällor och belysning att göra i pålysetbutiken. Vi har några riktigt fina väskor och ryggsäckar för att frakta både laptops, plattor, lunchlådor och andra bra att ha saker som man kan behöva under dagen.


Jag har några favoriter från butiken då jag föredrar att bära ryggsäck istället för handväska. Min favorit (och flera andra i personalstyrkan) är en Notebook-ryggsäck från Deltaco med utrymme för laptops upp till 15.6 tum.
Den har tre praktiska fack med dragkedjor, ett fack för en laptop och en platta med extra vaddering, ett stort fack där man rymmer till exempel lunchlådan och en extra tröja mm. Ett fack framtill på väskan med plats för pennor visitkort och annat du behöver få med dig. Tack vare att den har två nätfickor på utsidan så får man plats med termosmugg på ena sidan och vattenflaska på den andra. Ett litet hemligt fack finns på baksidan av ryggsäcken där man kan sätta saker man inte vill ha i ytterfacket, tex plånbok, telefon eller pass. Ryggsäcken har vadderade kuddar i ryggdelen vilket gör att den är skön att bära. Bärremmarna är breda och har en skön vaddering som gör att det går att bära lite tyngre saker.

Fredriks favorit är datorryggsäcken från Deltaco

Nästa favorit är den nya ryggsäcken från Snugpak. Xocet 35 en ryggsäck av modell större då undertecknad nu mer bär träningskläder, gympadojjor, duschgrejor och och en massa annat med sig i ryggsäcken och vissa dagar är den andra ryggsäcken helt enkelt för liten.
Xocet har två praktiska fack, ett stort som rymmer allt från träningskläder till lunchlådan och det finns en vadderad ficka så laptopen ligger skyddad mot ryggdelen och på andra sidan finns fack för visitkort, pennor och en massa andra småfack för bra att ha saker. På utsidan finns ett mindre fack för lite smått och gott som man kan tänkas behöva. Man får ledigt ner ett par normalstora flaskor med schampo, balsam och duschtvål. Naturligtvis finns det en nätficka på varje sida så både termosmuggen och vattenflaskan får plats. Den har höftbälte och vadderade bärremmar som gör den till en mycket lättburen ryggsäck trots att man bär mycket tyngre saker. Den rymmer 35 liter och väger bara 1080 gram. En ryggsäck med mycket bra bärekonomi, trots att jag är kort kan jag bära den på ett vettigt sätt.

Ulrikas favorit som rymmer massor är Snugpak

Nästa favorit är tillbehörsväskan från Streetz, med den har du koll på alla dina mobil och datorprylar den har två fack med dragkedjor var av ett stort fack där man kan lägga strömadaptern till datorn, möss eller powerbank och ett mindre med både elastiska band där man kan spänna fast mindre kablar, telefonladdare och 2 nätfickor för tex USB-minnen eller minneskort. En praktisk väska för alla dina dator och telefon prylar så dom slipper skramla runt i väskan med alla andra saker.

Är du nyfiken på våra fina väskor och ryggsäckar så kan du kolla in fler modeller i både fysiska butiken och nätbutiken så jag hoppas du hittar någon som passar då vi valt ut och testat flera av dom själva.

//Ulrika

Dela