access_time 2018-05-14 label nyheter

pålyset.se drar till Göteborg för att inspireras och utbildas 16-18:e maj

När man har nätbutik måste man hela tiden utvecklas och hitta nya sätt att bli ännu bättre. Vi har redan världens bästa kunder men kan alltid bli bättre. Därför åker vi nu iväg till Göteborg för att träffa andra e-handlare, några leverantörer och samarbetspartners för att bli ännu bättre på nätet. Inga leveranser sker 16-20:e maj, men den 21:a skickar vi alla order som kommit in under tiden vi är borta. 


Samtidigt som vi åker på konferens i Göteborg rullar transporterna till butiken inför den kommande sommaren med fläktar som svalka i den förhoppningsvis varma sommaren som ska komma. Vi passar även på att introducera en efterlängtad nyhet i butiken med lampskärmar från AH Belysning som snart kommer upp även i nätbutiken. 

Sunwind fläkt med luftfuktare
1395:-
AEG bordsfläkt Casablanca
725:-
Bordsfläkt vit med två hastigheter 23 cm
280:-

Vi har ett alltid aktuellt utbud av fläktar som bringar svalka genom att röra om i luften under varma dagar. För att få lite svalka har vi en rejäl fläkt från Sunwind som har många inställningsmöjligheter, fjärrkontroll och en inbyggd luftfuktare som genom att fukta luften får den att kännas svalare. 

Om du skulle vilja ha svalka där du inte har elström har vi fått hem ett flertal alternativ med USB som du kan driva med en powerbank, dator eller annat som har en USB-anslutning

Gelia kalluftsfläkt, USB
229:-
EPZI USB-fläkt i bordsmodell i rött
149:-
EPZI USB-diven fläkt i bordsmodell 14,5 cm
149:-

Många har upptäckt hur praktiskt det är att kunna fläkta sig även där man inte har elström som t.ex. på campingsemestern i tältet. 
Dela