access_time 2017-09-29 label nyheter

Veckans vara, flingor eller kristall v40 2017

Det är definitivt höst nu och vi har packat upp nyheter från Malmbergs i butiken. Vi gillar det vi fått hem och vill gärna att ni också får en chans att upptäcka dessa nyheter. Den ena är en ganska stor snöboll och den andra är en kristallampa som är delvis dold under en tjusig lampskärm. 


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Armaturer från Malmbergs

Vi har börjat ta in fler armaturer från Malmbergs och vi gillar det vi ser. Därför tänkte vi denna vecka att vi skulle lägga ut bilder på de armaturer som vi hängt upp i butiken för skyltning. Malmbergs jobbar med en enklare variant av kristaller där de är tillverkade av plast i stället för glas. Det gör att produkterna blir prisvärda men väldigt snygga. 

Det tar en stund att montera dem och därför tänkte vi inte plocka isär dem vi väl monterat och hängt upp. Man kan gärna få köpa dessa monterade exemplar, men vill man bygga själv så beställer vi hem en ny till dig som du får på ungefär en vecka. 

Bellagio

Detta är en snygg kristallampa som man satt en vit lampskärm ovanpå. Själva lampan finns även med svart skärm. Innanför skärmen hittar du en armatur som är 38 cm hög med fem ljuskällor för den lilla skruvsockeln E14 med fem lamphållare. Den går även att använda utan lampskärmen. Kristallerna är tillverarkade i plast. Denna lampa tar vi hem mot beställning och leveranstiden är cirka en vecka.

Flake

Tänk dig en snöflinga som är 56 cm i diameter och som har en kärna av metall och 6 ljuskällor som ger ett gnistrande sken. Detta är en riktigt häftig lampa som imponerade när vi monterade den, så den fick hänga längst fram i skyltfönstret för att välkomna kunder in i butiken. Längst inne sitter ett metallklot med en massa hållare för metallstavar på vilka man monterar snöflingor. Det är en del pyssel med att få ihop den med alla delar, men när man är klar blir den väldigt vacker. Lampan levereras med ljuskällor, 6 st halogenlampor om 28W.

Övriga armaturer i lamphörnan

Vi har upptäckt att det finns väldigt många snygga armaturer från Malmbergs och ni hittar dem under armaturer i nätbutiken. Vi förnyar oss och pensionerar sådant som gått ur mode eller som kanske sålt lite sämre, så utbudet du hittar där är alltid aktuellt. 


Dela