access_time 2017-09-29 label nyheter
Veckans vara, uppvärmande produkter v41 2017

Veckans vara, uppvärmande produkter v41 2017

Nu när de flesta börjat byta till LED-lampor och hösten gör sig påmind med frost på bilrutorna och ett behov av att klä sig lite varmare. Då påminner vi om att vi har en hel del som kan hålla dig varm i höst i vårt sortiment av värmeprodukter. Välj mellan sådant som värmer dig med elektricitet, gas eller som sprider värmen från en kamin.


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Värmande varor i butiken

Du hittar hela vårt sortiment av sådant som håller dig varm under kategorin Hemel / Värme. Här har vi valt ut några varor som vi säljer lite extra mycket av i butiken och som vi också kan skicka ut till er som är kunder till oss runt om i landet. 

Man kan tänka sig att för att värma upp ett isolerat rum i ett hus får man i vår norra landsände räkna med att ha en effekt på 60W per kvadratmeter. Denna siffra varierar såklart beroende på isolering och andra förutsättningar, men ger ändå en fingervisning om hur stort element du ska köpa. 

Fristående oljeelement 600W för inomhusbruk

Om du har ett litet rum som behöver lite extra värme är detta ett element som vi tycker passar bra för att stötta upp värmen något mer. Fungerar bra för rum upp till 10 kvadratmeter eller för att ge stödvärme i ett större rum. Elementet är 37 cm brett och 41 cm högt och väger bara 4,5kg, så det är lätt att flytta. Anslutningskabeln är 1,5m lång. Behöver du en förläningskabel har vi såklart en passande skarvsladd på 3m.

Fristående oljeelement 2000W för inomhusbruk

Om du känner att du snabbt vill kunna värma upp ett rum eller kanske stödja upp värmen lite mer så har vi en kraftigare modell på ett oljefyllt element med en effekt på upp till 2000W. Elementet är 48cm brett och 61 cm högt. Tack vare hjulen är det lätt att flytta runt på. Kan användas för att värma upp ett rum på upp till 30 kvadratmeter.

Frostvakt 200W 

En frostvakt används för att skydda dig från att ditt vatten fryser eller att det blir för kallt i ett förråd eller litet källarutrymme. Man kan justera temperaturen från 5C till 35C och frostvakten kommer då göra sitt bästa för att hålla minst den inställda temperaturen. Kan användas i torra utrymmen. En frostvakt kan vara en bra investering då den bara drar elström om temperaturen sjunker under den inställda. Då effekten bara är 200W kommer den bara att kunna höja temperaturen i ett litet utrymme.

Värmefläkt 1000/2000W 

Värmefläkten hjälper dig att snabbt sprida värme där det är lite för kallt. Den kan användas i tre lägen, kalluft för cirkulation av luften, varmluft med effekten 1000W och varmluft med effekten 2000W. Denna värmefläkt har funnits med oss ett tag och varit en populär och enkel lösning när man behöver få lite extra värme i ett rum. Avsedd för användning i torra utrymmen inomhus.


Miniflame 1600W gasolvärmare från Sunwind 

Vill du ha ännu snabbare värme och vill använda gasol för uppvärmningen är miniflame en av våra absoluta toppsäljare. Just nu, hösten 2017, har vi höstkampanj på denna produkt från Sunwind. Kan användas för att värma upp rum på upp till 20 kvadratmeter. Använder strålningsvärme och börjar ge värme nästan omgående från det att man tänder den. Används tillsammans med en 5kg gasolflaska eller fast installerad i din gasolanläggning.Dela