access_time 2017-10-16 label nyheter

Veckans vara, ljusslingor v42 2017 hos pålyset.se

Det är oktober och allt känns bara mörkt när man kommit hem från jobbet. Vi tycker inte att man ska behöva ha det mörkt nu innan snön kommit och därför finns ett utbud av olika partyslingor som kan skapa ljuspunkter i trädgården, ute på altanen eller inomhus. Välj bland några snygga modeller och se till att ljuset gör ditt hem lite trevligare. 


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Partyslingor

Vi tycker om att sprida ljus med produkterna i vårt sortiment och har valt ut några produkter vi vill trycka på lite extra mycket denna vecka, så att du har en chans att upptäcka en ännu större del av sortimentet. Partyslingorna våra drivs med elström och du kan använda de flesta av dem utomhus.

LED partyslinga 10 ljus glashöljen varmvit
309:-

Ljusslinga i glas med 10 ljus

Såklart vill du ha denna snygga ljusslinga inomhus med tio glödlampsliknande lampor som alla innehåller en tjusig ljussinga. Ljusslingan är 4 meter lång och det är 40 cm mellan ljusen. Ansluts till vägguttaget.

LED ljusslinga party 20 färgade ljus
249:-

Ljusslinga för utomhusbruk med 20 färgade ljus

Detta är en av våra toppsäljare under vissa tider på året. Det är en enklare ljusslinga med 20 färgglada ljus som lyser med ett svagt ljus och skapar trivsel där den används. Fungerar bäst i områden där det är rätt mörkt, då ser man de färgglada globerna som lyser med sitt svaga sken och skapar små ljuspunkter i t.ex. trädgården.

LED partybelysning 16 ljus klar svart kabel 4,5m
339:-

Ljusslinga för utomhusbruk med 16 klara ljus 

Vill du ha klara små ljuspunkter ute i trädgården, inomhus eller kanske lägga dem i en skål är detta en mycket tjusig slinga som ger ett svagt men behagligt ljus. Globerna är tillverkade i plast och inne i dessa sitter det två små ljus som skapar ett behagligt ljus.

Partaj partyslinga 16 LED-ljus med färgade höljen
335:-

Ljusslinga för utomhusbruk med 16 färgade transparenta ljus 

Här är syskonet till slingan med de varmvita ljusen. Du får 16 svagt färgade lampor som sätter färg på vad som helst som behöver en liten klick färg. Passar lika bra inomhus som utomhus.

Dela