access_time 2017-10-23 label nyheter
Veckans vara, discolampor v43 2017 hos pålyset.se

Veckans vara, discolampor v43 2017 hos pålyset.se

På torsdag den 26 oktober firar vi Enter Galleria 8 år i Boden. För att göra detta möjligt tycker vi att man ska testa att dansa till ljuset av våra discolampor. Vi har redan hunnit testa dem på ett disco för barn på mellanstadiet, där vår discokula ordnade med färgsprakande effekter på dansgolvet. 


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Enter galleria 8 år

Sedan 2009 har Enter Galleria i Boden erbjudit ett varierat och allsidigt utbud i sina butiker som varierat något över åren. Sedan 2016 finns vi på övre plan tillsammans med modebutik, bibliotek, konsthall, bankomat och insättningsautomat och snart också kommunens jobbcenter. Vår butik erbjuder ett utbud som varierar över årstiden och är alltid värt ett besök.

Bordslampa Disco LED
275:-

Discolampa som du ställer på bordet

Om du giller att dansa eller har barn som tycker att disco är kul är denna discokula som du ställer på bordet en succé. Vi har så klart testat den på ett disco med halloweenparty och där kunde denna inte allt för stora lampa skapa stämning i en hel gymnastiksal med sitt färgsprakande mönster. Ljuset når oväntat långt och det ska såklart vara lagom lite ljus i rummet.

LED-lampa Disco 3W E27
125:-

Discolampa till lampsockeln E27

Om du har en taklampa som du vill ha ett ljus som lyser uppifrån taket eller en armatur du ställer på ett bord för att skapa den rätta discostämningen. Den har en liten effekt på bara 3W, men du får väldigt mycket ljus av den roterande bollen.

LED-strip kit RGB 2m 7,2W/m
570:-

Färg på tejp 2m 

Om du vill ha en färgsprakande LED-strip som är ett slags ljus på självhäftande tejp där du kan styra ljuset med en fjärrkontroll. Välj mellan en fast färg eller något av de färgväxlande programmen. Går att kapa till önskad längd.  

Dela