access_time 2017-10-31 label nyheter
Veckans vara, gravljus v44 2017 hos pålyset.se

Veckans vara, gravljus v44 2017 hos pålyset.se

Till helgen är det alla helgons dag och då tycker vi att man ska tänka på dem som lämnat oss och låta ljusen lysa vid minnesplatser. Här har vi valt ut några produkter omsorgsfullt för att de ska tåla kyla och vädrets makter. I annonsen presenterar vi två modeller och här finns några fler att välja bland. 


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Dekorera med ljus på alla helgons dag

Vi har med största omsorg valt ut ljus för batteridrivna ljus som går att använda utomhus även i kallt väder. Våra ljus finns med timerfunktion, ljussensor eller ljus som alltid är tänt. 

 

LED gravljus Serene 10cm
49:-

LED gravljus 10cm högt med ljussensor och timer

Vi gillar denna lilla smidiga modell som är tillverkad i plast för att tåla att användas utomhus även i många minusgrader och fuktigt väder. Ljuset passar bäst när man ställer det inne i en lykta. Du kan välja mellan automatisk tändning i mörker eller med timerfunktion där ljuset är tänt 6 timmar och sedan tänds vid samma tid dagen efter. Man använder två AA-batterier och här fungerar Energizer bäst, då de ger klart och kraftigt ljus.  Fungerar bäst i en lykta om du ställer det utomhus.

LED gravljus 14cm med lykta
59:-

Gravljus som tål vädrets makter stående som sig själv

Detta ljus fungerar precis som ett vanligt stearinljus, du tänder det och så lyser det ända tills batterierna tagit slut. Batteritiden är upp till 700 timmar och det drivs av två stycken C-batterier (LR14). Du kan ställa ljuset utomhus utan någon lykta.

Gravljus Serene 20cm hög med ljussensor
79:-

Gravljus med lykta 20 cm högt 

Detta gravljus har en lykta med en total höjd på 20 cm. Ljuset tänds automatiskt när det blir mörkt ute. Gravljuset kan du använda utomhus stående i väder och vind.

Dela