access_time 2017-11-08 label nyheter
Veckans vara, ljusslingor v45 2017 hos pålyset.se

Veckans vara, ljusslingor v45 2017 hos pålyset.se

I mörkret har du med ljusslingor möjlighet att dekorera med små ljuspunkter. Du kan dekorera träd, blomlådor med ljung, pelare, räcken eller andra föremål du vill ge ett uttryck i mörkret. Välj mellan enfärgat ljus eller flerfärgat ljus. 


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Ljusslingor ger ljuspunkter som du vill

En ljusslinga blir små ljuspunkter i natten som lyser som små pickar som slingrar sig i och runt det du väljer att dekorera. Vi har valt svart kabel på de flesta av ljusslingorna, då kablarna blir osynliga så snart det blivit mörkt. 

Serie LED ljusslinga 40 ljus svart kabel varmvit IP44
145:-

40 ljuspunkter med varmvitt ljus

Med 40 ljus får du 4 meter ljus att ringla runt det du vill lysa upp. Du har en anslutningskabel på 10 meter som gör att du når långt bort från ditt närmaste vägguttag. Komplettera gärna med en klockströmbrytare så att du låter ljuset vara tänt när det blir som tjusigast och när mörkret gör sitt inträde så blir det ljus i det du väljer att dekorera.

Ljusslinga Serie LED 80 ljus svart kabel IP44
225:-

80 ljus ger dig 8 meter ljuspunkter

Dubbelt så mycket ljus med 8 meter i stället för 4 meter. Det ger dig friheten att slingra och lösa med ljuspunkter så att det lyser tätare eller längre. Du väljer vad som passar bäst. Testa gärna lite olika och se hur det blir bäst resultat i mörkret.

Serie LED ljusslinga 80 ljus svart kabel multi
219:-

Pynta med färger och 8 meter ljus 

Om du vill sätta lite färg i tillvaron och skapa små färgade ljuspunkter tycker vi att denna ljusslinga passar bra för många syften. Du får färgerna blå, grön gul och röd. Skapar trevliga effekter i granen, balkonglådan, längs ett räcke eller en stolpe.

Batteribox Serie LED
155:-

Ljus med batterier även på våra längre slingor 

Här har du en möjlighet att driva våra ljusslingor från Star Trading och modellerna Serie LED att drivas på batteri. Fungerar på ljusslingor upp till 160 ljus och ger dig en möjlighet att styra ljuset med en timerfunktion. Ansluts till slingan i slutet av kabeln i stället för transformatorn. Använd D-batterier.

Dela