access_time 2017-11-16 label nyheter
Veckans vara, ljusstakar v46 2017 hos pålyset.se

Veckans vara, ljusstakar v46 2017 hos pålyset.se

Advent närmar sig och såklart måste en elaffär med ett stort belysningssortiment erbjuda ett urval ljusstakar. Titta gärna vad vi har att erbjuda.


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Ljusstakar att trivas med

Ljusstaken är något nästan alla väljer att dekorera med i advents- och jultid. Vi har valt ut några nya modeller och fortsätter med andra klassiker som funnits med oss i flera år. De vanligaste modellerna har sju eller fem armar. Vill du veta mer om vilka ljuskällor du ska välja, läs blogginlägget som handlar om ljusstakar och de olika topplamporna. Du hittar alla våra ljusstakar på nätet under Trivselbelysning/Ljusstakar. Om du vill kolla på vilka julstjärnor vi har så hittar du dem under Trivselbelysning/Stjärnor

Jarve 7-armad Ljusstake vit 35cm
249:-

Ljusstaken Jarve

Vi tycker att ljusstaken Jarve med sina sju ljus tillför något lite extra med sina lite mjukare former och inslaget av metall. Vi har Jarve i flera olika färger. Välj den färg som passar dig bäst.  

Ljusstake Milano 7 ljus 120cm hög
1875:-

Golvljusstake med 7 lite större lampor

Om du vill ha en golvljusstake som fyller upp en plats på ett riktigt bra sätt och med sin kromade färg passar bra in i de flesta miljöer tycker vi att du ska titta närmare på ljusstaken Milano. Vi gillar den då den kommer utrustad med LED-lampor i päronform, vilket ger lite mer ljus än en klassisk ljusstake. En sådan står i lunchrummet på jobbet hos oss.  

Ljusstake Rut 7 ljus vit 54cm hög
465:-

Klassisk men med en nytänkande detalj 

Ljusstaken Rut ger dig det där lilla extra som fyller upp utrymmet under ljusstaken med ett mönster av rutor. Detta är för oss en nyhet i sortimentet i år och den verkar redan ha blivit populär och just nu finns bara några fåtal kvar. Kanske något för den lite modigare julpyntaren?

Light Flute ljusstake borstat stål 58cm lång
489:-

Ljusflöjten med små ljuspunkter 

Förra året köpte vi hem denna på beställning åt kunderna, men då vi fick beställa den många gånger bestämde vi oss för att Light Flute från Star Trading skulle ingå som standard i årets utbud av ljusstakar. Hoppas att du också upptäcker den. Lamporna är små glödlampor med sockeln E5 som vi såklart alltid har reservlampor till.

Dela