access_time 2017-11-21 label nyheter
Veckans vara, julstjärnor v47 2017 hos pålyset.se

Veckans vara, julstjärnor v47 2017 hos pålyset.se

I varje hem ska det finnas några julstjärnor när man kommit in i december och passerat första advent. Kolla gärna in våra pappersstjärnor som fungerar utmärkt med LED-lampor som inte blir varma. 


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Julstjärnor att pynta med och så en Black Friday

Nu är det ännu närmare första advent och många vill pynta med en snygg julstjärna. Om du vill kolla på vilka julstjärnor vi har så hittar du dem under Trivselbelysning/Stjärnor. Vi passar även på att köra Black Friday med halva priset på alla ljuskällor från Nanoleaf samt alla armaturer från Eklunds Metall. Passa på att besöka oss i butiken och göra ett klipp. Specialpriset syns när du lagt varorna i varukorgen.

Julstjärna papper Sensy 100cm
419:-

Julstjärnan Sensy 100 cm

Vill  du ha en riktigt stor julstjärna som inte bara täcker ett fönster tycker vi att du ska kolla på denna som har en stor diameter på 1m. Använd gärna en lite kraftigare ljuskälla än i vanliga stjärnor och välj en så vit färg på ljuset som möjligt. Välj helst 3000K och över 400 lumen.

Stjärna Sensy 70cm i papp
289:-

Julstjärnan Sensy 70 cm

Här är också en stor stjärna som fyller upp ett fönster eller en balkongdörr ordentligt med sin diameter på 70 cm. Välj även här en lite kraftigare LED-lampa på över 300 lumen för bästa effekt.

Stjärna Sensy 54 cm i papp
259:-

Klassiska storleken på julstjärnan Sensy på 54 cm

Här har vi den modell vi säljer mest av. Det är en klassisk julstjärna i papper som är 54 cm i diameter. Använd en svag ljuskälla som t.ex. någon av våra päronlampor LED där vi säljer ett 2-pack, se nedan.

Päronlampa LED 2p filament 1,3W 110lm 2700K E14
119:-

Päronlampa till julstjärnan och dekorationsbelysningen 

Du ska såklart välja en LED-lampa till julstjärnan för att undvika att lampan blir varm och samtidigt är väldigt energisnål. Vi brukar rekommendera denna LED päronlampa som vi säljer i 2-pack till julstjärnan. Den är varmvit, glödljusfärgen, i sin färg, vilket gör att stjärnan kommer till sin rätt i sin egen färg.

Stjärna Sensy på fot 78cm hög 52cm stjärna
365:-

Julstjärna på fot, 78 cm hög med 52 cm stor stjärna

Om du tycker att du vill slippa klättra har vi några alternativ med stjärnor på fot. Här är vår Sensyn som är lite högre och större än den vi sålde mest av förra året.

Metallstjärna classic koppar 28cm
199:-

Klassisk stjärna i koppar 28 cm

Alla känner nog igen denna mycket klassiska kopparstjärna. Med en LED-lampa får du vackert ljus som räcker i många år.

Dela