access_time 2018-02-01 label nyheter
Veckans vara och information om flytten v5 2018 hos pålyset.se

Veckans vara och information om flytten v5 2018 hos pålyset.se

Vi flyttar butiken i februari 2018 och kommer då flytta till Kungsgatan 26K, mitt emot Björken. Därför håller butiken stängd 10-20:e februari och vi öppnar igen den 21:a. Nätbutiken är öppen hela tiden.


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Vi flyttar till Kungsgatan 26K

Nu när det sig att vi ska flytta ut från vår fina stora butik i Enter Galleria i Boden till en butikslokal i markplan på Kungsgatan 26K, mitt emot Björken i Boden. Det är faktiskt en lokal i samma länga som vi hade vår lilla butik i förut, men några steg närmare in mot stadens centrum. Vi tycker så klart att det känns tråkigt att lämna vår fina butik och flytta in i en mer kompakt lokal, men företaget Jolix AB som driver butiken har allt mer att göra inom våra tjänster och vi har därför valt att flytta till en lokal som bättre passar för vår konsultverksamhet inom e-handel och hur företag hanterar sin produktinformation. Vi jobbar ofta som underleverantör till de större konsultföretagen.

Vi har fått ett väldigt positivt gensvar från våra kunder om att det blir lättare att nå oss när vi finns på markplan och att det finns parkeringsmöjligheter i närheten (ja faktiskt också precis utanför butiken) där man bara behöver en P-skiva. 

Vi stänger butiken på Enter Galleria på lördag den 10:e februari och öppnar på Kungsgatan 26K den 21:a februari, så det innebär att den fysiska butiken är stängd från och med lördag den 10:e februari till och med tisdag den 20:e februari. 

Nätbutiken kommer vi hålla öppen och det går alltid bra att beställa under hela tiden. 

Markslöjd Layney fönsterlampa krom, klar 17cm hög E14
439:-

Markslöjd Layney

Här har du en snygg fönsterlampa i en populär stil som är 17 cm hög. Hit väljer man en klar ljuskälla som kan användas som 25W glödljus för bästa resultat.

Markslöjd Lush fönsterlampa 19cm hög E14
439:-

Markslöjd Lush

Här är också en aktuell fönsterlampa med ett glas som är mösterskuret för en fin ljuseffekt. Även denna lampa passar bra med en ljuskälla i formen av litet klot.  

Värmeljus 2-pack med timer och flämtande låga
49:-

Värmeljus med timer

En av våra mest populära produkter är denna modell med två LED-värmeljus som har en timerfunktion på 6 timmar. Den är tänd 6 timmar och tänds sedan nästa dag vid samma tid.


Dela