access_time 2018-03-05 label nyheter
Veckans vara från belysningmässan v10 2018 hos pålyset.se

Veckans vara från belysningmässan v10 2018 hos pålyset.se

Nu när vi kommit en bra bit med flytten till den nya butiken och det mesta börjar komma på plats så finns det plats för nyheter. De första nyheterna kommer från Markslöjd och är den helt nya vägglampan Life designad av Sofia Wistam. 


Veckans vara

Så här ser annonsen ut i sin helhet som man hittar i vår lokala annonstidning i Boden. 

Nyheterna från Belysningsmässan börjar anlända

I februari arrangeras varje år den stora möbel- och belysningsmässan i Stockholm och vi är alltid flitiga och väl förberedda besökare som ser till att klämma och känna på alla nyheter och ställa en massa frågor till utställarna. Vi tyckte att årets mässa var väldigt intressant och det kommer dyka upp nyheter i butiken ända fram till jul, då vi redan i februari beställt årets första nyheter inför julen.

Vi har börjat komma i ordning i den nya butiken i Boden och allt färre kartonger blockerar vägen för oss när vi arbetar. Vi är väldigt nöjda med den nya butiken och även om det är kompakt tycker vi att vi lyckats visa upp bredden av sortimentet. Trevligt nog verkar kunderna också hitta oss och det glädjer oss. Till nästa vecka ska nog alla kartonger vara borta och vi kommer då ha full koll på vart alla prylarna är. 

Vi har också fått hem ett helt nytt sortiment med LED-lampor från Malmbergs som vi ska börja skriva texterna till i nätbutiken. Här finns också i butiken en demolåda där man kan se hur de ser ut och jämföra de olika modellerna. 

Markslöjd Life 40cm
1295:-

Markslöjd Life

Sofia Wistam har designat en egen lampa som nu finns att köpa hos Markslöjd. Det är en lampa formad som EKG-kurvan av ett hjärtslag. Hon har designat den för att hylla livet och att få oss att tänka på att varje sekund räknas. 

Vi hittade denna lampa på mässan och förbeställde den så att vi skulle få en sändning så fort den blev tillgänglig. Det var en trevlig upplevelse att packa upp och montera demolampan i butiken.

Markslöjd Life 70cm
1795:-

Man monterar upp lampan på ett väldigt smart sätt, två fästen som monteras på väggen och sedan fäster man lampan i dessa. Det gör att lampan svävar ute i luften och skapar en vacker ljusbild på väggen. Kabeln är transparent och blir nästan osynlig. 

Ljuset har en varmton på färgen och lyser bakåt. Den lilla lampan har en effekt på 5W och den stora har en effekt på 7W. Det är energisnål belysning som gör att du inte behöver oroa dig för elräkningen. 

Vi uppskattar att man i allt fler produkter ser LED-strip som använts för att skapa nytänkande armaturer och detta är bara början på hur man kan tänka lite smartare när man designar nya armaturer med fasta LED-ljuskällor.

Markslöjd Harvest med tre krukor 50x50x18cm
895:-

Markslöjd Harvest

En annan trevlig nyhet är denna belysta växtvagga med tre vackra genomskinliga krukor i glas. Ovanför krukorna finns en ljusramp som får växterna att trivas. Vi fastnade för den väldigt mycket när vi såg den och var bara tvugna att köpa hem den till butiken. Den har också fått en plats i skyltfönstret och många stannar till för att titta på den.


Dela