access_time 2020-04-15 label lampskärmar
Vi har fått hem fina skärmar från Bergo

Vi har fått hem fina skärmar från Bergo

Äntligen har vi fått hem skärmarna från Bergo som vi väntat på. Skärmarna är gjorda för hand av erfarna ateljesömmerskor och det syns att det är en hög kvalité på skärmarna. Här har vi skärmar som görs med en stor dos stolhet och yrkesskicklighet. En del av dom är till och med handsydda.

Tyget till skärmarna kommer från de ledande tygproducenterna och vi är särskilt förtjusta i Morris&CO fina tyger och framförallt mönstret som kallas Strawberry Theif, det har ett mönster med fåglar som stjäl jordgubbar omgivna av jordgubbsblommor och blad.

Även en av våra folkkäraste designers Stig Lindberg finns representerad på en av skärmarna med sitt mönster Melodi i gröna toner.

Skärmarna till golv och vägglampor finns som veckade skärmar och modellen Lilian är sydd för hand och där har man ett tyg som fodrar insidan och tittar man noga kan man se dom fina stygnen.

Alla skärmarna görs på beställning vilket innebär att mönstret kan sitta lite olika på skärmarna och varje skärm är unik. Vill du ha något speciellt mönster eller form på skärmen så är du välkommen att titta in hos oss så kan vi hjälpa dig med en beställning.

Dela