Öppettider

Du hittar vårt lager i Boden på Ugglegatan 9, granne med Granngården. 

  • Butiken i Boden är öppen vardagar 9-17 (lunch 12-13) och lördagar 11-14
  • Uthämtning av förbeställd order 10-17 på vardagar
  • Det går att boka besök hos oss, 0921-360350

Hos oss hittar du belysning, eltillbehör, mobiltillbehör, datortillbehör och lite VVS. Välkommen in! 

Några bilder från vår butik

Entrén från Ugglegatan där vi välkomnar våra besökare. Vi har ramp och dörrautomatik så att alla ska kunna besöka oss.

Vår placering på Ugglegatan gör att det är lätt att hitta oss. På kvällen har vi upplysta skyltar och håller tänt runt hela huset för att det ska upplevas trevligt oavsett om du besöker oss tidig morgon eller sen eftermiddag.

Vi håller ett alltid aktuellt sortiment av armaturer

Vi har populära modeller av vissa lampor hemma, men annat går att beställa hos oss smidigt så kommer det hem i och med vår nästa beställning. 

Du hittar alltid aktuella varor för säsongen hos oss. Vi kan möblera om i butiken lite som vi vill för att alltid ha något som passar för säsongen. Allt vi har ett sälja ryms såklart inte i butiken och därför har vi ett stort lager. Bakom butiken hanterar vi vår e-handel och skickar paket till mottagare i hela landet. 

Du hittar allt från gasolprodukter till fritidshuset till LED-lampor hos oss

Vi har ett komplett elsortiment med allt du behöver till hemmet

Är vägguttaget för långt borta ser vi till att du ändå har ström där du är.

Här finns armaturtillbehör och det mesta du behöver för att hänga upp en lampa eller fixa en gammal. Alla typer av kontakter och lampsocklar som är vanliga finns hos oss.

Om du vill hitta kabel i olika färger och modeller har vi ett stort utbud hos oss. Vi har både färdiga förpackningar och ett stort urval på textilkabel eller annan vanlig kabel på metervara.

Om du går i renoveringstankar finns såklart strömbrytare och vägguttag i en mängd olika modeller och utförande hos oss. Om du behöver ett större antal går det alltid att beställa fler. 

Kablar till dator, mobil eller för ljud och bild finns det ett stort urval av oavsett om det är HDMI, USB eller kanske RCA. Här finns minneskort, datormöss och lite utrustning till ditt nätverk.

Har du en underlig ljuskälla som gått sönder där du inte hittat någon ersättning? Kom in till oss så har vi den säkert hemma i lager. Saknas den hos oss finns den hos dig inom några dagar. 

Ta med din armatur eller gamla lampa

Om du är osäker på vilken sorts lampa som passar, ta gärna med den gamla lampan så hjälper vi dig hitta rätt. 

Returrätt

Då vi är en e-handel tillämpar vi distanshandelns rekommendationer för öppet köp. Du har alltid 14 dagars öppet köp hos oss även om du brutit förpackningen.

Betala gärna med kort

Vi ser gärna att du som besöker oss betalar med kort i butiken. Är du företagare går det bra att handla via faktura också.