Använd som 15W glödljus

Här hittar du ljuskällor som du kan använda som en 15W glödlampa. De flesta har så klart en mycket lägre effekt än 15W, men för att göra det enkelt att hitta rätt så har vi grupperat de lampor med det mjukaste och svagaste skenet här. Det man ska titta på för att veta hur starkt en ljuskälla lyser är dess ljusflöde i lumen och dess färg på ljuset som man mäter i grader Kelvin.


I denna kategori hittar du ett brett utbud av ljuskällor som kan användas som alternativ till en 15W glödlampa. Även om de flesta av dessa ljuskällor har betydligt lägre effekt än 15W, har vi samlat dem här för att underlätta din sökning efter lampor med mjukt och svagt sken. För att avgöra ljusstyrkan på en ljuskälla bör du titta på dess ljusflöde, som mäts i lumen, samt dess färgtemperatur, uttryckt i grader Kelvin.

Vårt sortiment omfattar energieffektiva alternativ såsom LED-lampor, som ger ett behagligt ljus samtidigt som de hjälper dig att spara energi. Dessa LED-ljuskällor kan producera en jämn och varm belysning, vilket skapar en avkopplande atmosfär i ditt hem. De är också hållbara och har en lång livslängd, vilket minskar behovet av frekventa utbyten.

För de som föredrar traditionell belysning kan du även hitta halogenlampor i denna kategori. Dessa ljuskällor ger en mjuk och naturlig belysning, vilket är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i rummet. De är enkla att installera och kan snabbt ersätta din befintliga 15W glödlampa.

Oavsett vilken typ av ljuskälla du väljer, kan du vara säker på att vi erbjuder produkter av hög kvalitet som uppfyller dina belysningsbehov. Utforska vårt sortiment nedan och hitta den perfekta ljuskällan för att skapa den önskade atmosfären i ditt hem eller kontor.