Använd som 40W glödljus

Här hittar du ljuskällor som motsvarar 40W glödljus. En lite starkare ljuskälla som fungerar ensam i en armatur eller där det finns två ljuskällor, t.ex plafonder av olika modeller


I vår kategori med ljuskällor som är utformade för att motsvara 40W glödljus hittar du ett brett utbud av alternativ. Dessa ljuskällor är perfekta för användning i enskilda armaturer eller i rum där det finns två ljuskällor, till exempel plafonder med olika modeller. Med en något starkare ljuskälla kan du förvandla ditt utrymme till en strålande oas av ljus.

Ljusflödet för dessa ljuskällor ligger ungefär på 450 lumen, vilket ger tillräckligt med ljus för att skapa en behaglig atmosfär. Du kan välja mellan olika ljusfärger för att anpassa belysningen efter dina behov och preferenser. Vårt sortiment erbjuder också vissa ljuskällor med dimmerfunktion, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter önskemål och skapa olika stämningar i rummet.

Våra 40W-alternativa ljuskällor erbjuder inte bara en energieffektiv lösning, utan de har också en lång livslängd, vilket gör dem till ett hållbart val. Med modern teknologi och innovativa material är dessa ljuskällor designade för att ge en jämn och pålitlig belysning under lång tid.

Utforska vårt sortiment av ljuskällor som ersätter 40W glödljus och hitta den perfekta ljuskällan för dina behov. Oavsett om du vill ha en starkare ljuskälla för att lysa upp ett specifikt område eller skapa en varm och inbjudande atmosfär, så har vi alternativen för dig. Välj kvalitet och prestanda med våra 40W-equivalenta ljuskällor och njut av en optimal belysning i ditt hem eller på kontoret.