Använd som 60W glödljus

Här hittar du ljuskällor som kan användas som 60W glödljus. Ljusflödet ligger på ungefär 800 lumen används då när man behöver lite mer ljus. Färgen på ljuset i dessa ljuskällor är något vitare då detta främst är till funktionell belysning och allmänljus där man ska se något. Fungerar i små och stora utrymmen.


Utforska vårt sortiment av effektiva ljuskällor som ersätter traditionella 60W glödlampor. Dessa ljuskällor är utformade för att erbjuda enastående ljusstyrka med en ljusstyrka på cirka 800 lumen, vilket ger dig det extra ljus du behöver.

Den något vitare färgtemperaturen på ljuset i dessa ljuskällor är perfekt för funktionell belysning och allmänljus där detaljer och synlighet är viktiga. Oavsett om det är i hemmet, kontoret eller andra utrymmen, kommer dessa ljuskällor att sprida ljus och skapa en behaglig atmosfär.

Dessutom passar dessa ljuskällor perfekt för både små och stora utrymmen. Du kan använda dem i lampor, takarmaturer, bordslampor och mycket mer. De är utformade för att vara energieffektiva och långvariga, vilket gör dem till ett pålitligt val för dina belysningsbehov.

Välj ljuskällor som ersätter 60W glödlampor och få en starkare ljuskälla som ger dig klarhet och komfort. Upptäck det breda utbudet av ljuskällor och låt ditt rum lysa upp med stil och effektivitet.