Köp ljuskällor för sockeln E14

LED-lampor och halogenlampor till sockel E14 som är den lilla standardsockeln vanligast i olika former av trivselbelysning. Den är också vanlig i olika typer av badrumsbelysning, vägglampor eller mindre takplafonder. Det gör att det finns ett behov av allt från väldigt svaga lampor till så starka lampor som möjligt. Vi har försökt ha ett brett sortiment och här hittar man allt från de svagaste produkterna med under 100 lumen i ljusflöde till riktigt kraftiga LED-lampor med ljusflöde på över 400 lumen, vilket kan användas som 40W glödljus.

Välj bland de klassiska formerna:

  • Kronljus
  • Päronlampa
  • Klotlampa
  • Spotlight

Utöver vårt befintliga sortiment av LED-lampor och halogenlampor för sockel E14 erbjuder vi också ett urval av ytterligare kompletterande ljuskällor för att tillgodose dina behov. Vi strävar efter att erbjuda en bredd av produkter som passar olika belysningsmiljöer och estetiska preferenser.

För de som föredrar en klassisk atmosfär erbjuder vi kronljusformade lampor för E14-sockeln. Dessa lampor ger en behaglig och varm belysning som skapar en traditionell känsla i rummet. Perfekt för användning i exempelvis kristallkronor eller vägglampor där man önskar den där extra touchen av elegans.

Vårt sortiment inkluderar också päronformade lampor för E14-sockeln. Dessa lampor ger en jämn och behaglig spridning av ljuset och passar utmärkt i olika typer av mindre armaturer såsom fönsterlampor eller bordslampor. De är idealiska för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i hemmet.

För fokuserad belysning och accentbelysning rekommenderar vi våra klotlampor och spotlights för E14-sockeln. Klotlampor ger en jämn belysning i alla riktningar och är perfekta för att sprida ljus i mindre rum eller som dekorativa inslag i exempelvis lampor med genomskinliga skärmar. Spotlights ger riktat ljus och kan användas för att framhäva specifika objekt eller områden i rummet.

Oavsett vilken typ av ljuskälla du letar efter till din E14-sockel, strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av produkter för att möta dina behov och ge dig möjligheten att skapa den perfekta belysningen i ditt hem. Utforska vårt sortiment och hitta den ljuskälla som passar just dig och din inredning.