Köp ljuskällor för sockeln E27

Ljuskällor för den stora skruvsockeln E27 som är vanlig i taklampor, kökslampor, utomhusbelysningar, vägglampor, skrivbordslampor etc där man behöver ett lite kraftigare ljus. Våra LED-lampor, glödlampor och halogenlampor för sockeln E27 finns i några olika utföranden och du hittar dem i undernivåerna nedan.

Snabbguide till glödljus och ljusflöde:

0-15W = Upp till 150 lumen
25W = Över 200 lumen
40W = Över 400 lumen
60W = Över 700 lumen


Uppgradera ditt hem med våra ljuskällor för stora skruvsockeln E27. Med ett brett sortiment av LED-lampor, glödlampor och halogenlampor är vi säkra på att du hittar den perfekta ljuskällan för dina taklampor, kökslampor, utomhusbelysningar, vägglampor och skrivbordslampor. Den stora skruvsockeln E27 är idealisk när du behöver ett kraftfullt och effektivt ljus i ditt hem.

Våra LED-lampor för E27-sockeln erbjuder dig en energieffektiv lösning med lång livslängd och ett brett spektrum av färgtemperaturer att välja mellan. Oavsett om du föredrar varmt eller kallt ljus, kan du skapa rätt atmosfär i varje rum. Våra glödlampor för E27-sockeln ger en mer traditionell belysning med olika effektnivåer att välja mellan. För en stark och klar belysning kan du välja våra halogenlampor för E27-sockeln.

För att hjälpa dig välja rätt ljuskälla har vi en snabbguide till glödljus och ljusflöde. Ju högre effektnivå i watt, desto högre lumen. Med vårt sortiment kan du enkelt hitta rätt ljuskälla baserat på dina behov och önskemål.

Uppgradera ditt ljus med våra ljuskällor för stora skruvsockeln E27 och skapa den perfekta belysningen för ditt hem.