Köp mellanströmbrytare

En mellanströmbrytare kopplas på en kabel för att bryta strömmen på kabeln. Dessa mellanströmbrytare funkar bäst med oval lampkabel när de är ojordade och rund lampkabel om de är jordade. Här kan du köpa din strömbrytare som finns i flera färger.

Du får själv byta en mellanströmbrytare på en befintlig armatur om du vet hur man gör och kan utföra arbetet på ett elsäkert sätt. Är du det minsta osäker ska du däremot lämna över det jobbet till en fackman.


Upptäck vårt sortiment av mellanströmbrytare

Vi erbjuder ett brett utbud av mellanströmbrytare som passar perfekt för att avbryta strömmen på din kabel. Dessa strömbrytare fungerar optimalt med oval lampkabel när de är ojordade och med rund lampkabel om de är jordade. I vår kollektion hittar du strömbrytare i olika färger, så att du kan anpassa dem efter din inredning.

Våra 1-poliga mellanströmbrytare är konstruerade för att bryta strömmen på ena kabeln medan den andra kabeln kopplas för att vara genomgående. Detta gör att de kan ha en kompakt design och är lätta att installera

Om du är erfaren och har kunskap om elsäkerhet kan du själv byta ut en mellanströmbrytare på en befintlig armatur. Men om du känner minsta osäkerhet rekommenderar vi att du överlämnar arbetet till en auktoriserad elektriker för att säkerställa korrekt installation och din egen säkerhet.

Utforska vårt sortiment av mellanströmbrytare idag och välj den perfekta lösningen för dina behov. Vi erbjuder pålitliga och högkvalitativa produkter som garanterar både funktionalitet och säkerhet.