Fläktar för svalka i värmen

En fläkt på kontoret, i sovrummet, arbetsrummet, vardagsrummet eller vart du nu än behöver lite svalka kan göra inomhusupplevelsen mer trivsam. Vi har valt ut några modeller som vi säljer i vår butik och på nätet som visat sig fungera väldigt bra, är enkla att använda och relativt tysta. Så här tänker vi med valet av modell:

  • Den som vill ha en tyst fläkt som ger mellanmycket luftcirkulation kan välja en pelarfläkt. Den är diskret och gör inte så mycket ljud av sig.
  • För mycket luftcirkulation kring fläkten, välj en traditionell fläkt som har en pendelrörelse. Här finns både en bords- och golvmodell.
  • Om design är viktigt har vi två modeller i metall som är tystare än en fläkt i plast, men inte bjuder på möjlighet att pendla. 

Fråga gärna vår kundtjänst om du vill ha hjälp att välja rätt. 

Vi hoppas såklart att sommaren blir bra och att behovet av fläktar blir lagom stort. De fläktar ni hittar på sidan är de vi kommer få in under våren-sommaren. Leverantörerna börjar redan ha slut och vi har försökt att ladda upp ordentligt med de mest populära modellerna, men vissa modeller har redan sålt slut i april. Om du tänkt köpa fläkt sommaren 2019, gör det då gärna så tidigt som möjligt på säsongen.