Dimbara ljuskällor för sockeln E27

Dimbara ljuskällor för sockeln E27


Här hittar du dimbara LED-lampor för den stora skruvsockeln E27 som används i de flesta armaturer när man ska ha ett lite starkare ljus. När du ska ljusreglera en LED-lampa med dimmer krävs det att både dimmer och lampa passar ihop, så kontrollera gärna i beskrivningen på produkten och de tillbehör vi rekommenderar så att det passar ihop.

En LED-lampa kommer oavsett hur svagt eller starkt den lyser att ha samma färg på ljuset till skillnad från glödlampan där ett svagare ljus innebär en varmare färg på ljuset. Därför har vi valt att jobba med framför allt de lampor som lyser med den färg som glödlampan har som anges i grader Kelvin och där glödlampan har färgtemperaturen 2700K. Om du söker ett varmare ljus ska man leta efter ett lägre värde på färgtemperaturen och gå mot 2100K som har toner av rött i sig vilket passar bra när det är dekoration.

Om du väljer en LED-lampa med trådar som ser ut som glödtrådar, en LED filamentlampa, kan man gärna välja en varmare ljusfärg då dessa lätt upplevs som intensiva när de är starka och då upplevs vitare än de egentligen är.

Sortering : apps list