Topplampor för ljusstakar 230V med ett ljus

Topplampor för ljusstakar 230V med ett ljus

Dessa jullampor används när du ansluter ljusstaken direkt till 230V utan någon transformator och det är 1-4 ljus i ljusstaken där lamporna oftast är högre än i vanliga ljusstakar och där de lyser något kraftigare än vanliga ljus i ljusstakar. Då behöver du en glödlampa på cirka 5W avsedd för spänningen 230V och julsockeln E10.

Vi brukar kalla dessa lampor för tomtelampor, då många som köper dem har dem i en figur som ser ut som en ensam tomte med bara ett ljus.

Lamporna är väldigt känsliga för stötar och därför säljer vi dem i 2-pack. Beställ dem gärna i god tid så att du helt säkert hinner få hem dem utan risk för transportskador som lätt inträffar när det är många paket som skickas de sista dagarna innan jul. Vi skickar inte glödlamporna under de sista två veckorna innan jul just för att paketen riskerar att hanteras lite ovarsamt av transportfirmorna då.

LED-modellen är ny från förra året och den lyser svagare och med ett ganska gult sken. Tvåpacket är fortfarande rätt dyrt, men å andra sidan slipper du köpa nya lampor varje år.

Sortering : apps list